0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://bit.ly/2JwA93D
Κοντά στο 830 στον εκκαθαρισμενο πινακα πε02 υπάρχουν ελπίδες μόνο για Αθήνα;
Επειδή στην τελευταία φάση πήραν πολλούς σε ΤΥ και ΜΝΑΕ Μειωμένου Ωραρίου, ενδεχομένως αρκετοί να μην αποδέχτηκαν. Η Αττική (ευρύτερα δηλ. Ανατολική, Δυτική, Πειραιάς) έχει πολλές προσλήψεις. Οπότε θεωρώ πως ίσως υπάρχει ελπίδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Καλησπέρα, με πήραν ΑΜΩ στην τέταρτη φάση. Με πολλή δυσκολία αποδέχτηκα την πρόσληψη λόγω απασχόλησής μου και στη μη τυπική εκπαίδευση (4 ώρες ) και άλλων υποχρεώσεων. Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν να αναλάβω περισσότερες ώρες σε επόμενη φάση, το οποίο δεν θα ήθελα. Πρέπει να απενεργοποιήσω τις περιοχές που έχω δηλώσει στην αίτησή μου στον opsyd για να το αποφύγω αυτό;
ΠΕ02.ΕΑΕ με θέση περίπου 2.500 (Στον ειδικής) και δήλωση μόνο Αθήνα, έχω ελπίδα για φέτος;
Ο κατώτατος μισθός στο μειωμένο αν δουλέψεις τις λιγότερες ώρες γνωρίζουμε πόσο είναι;
Χωρίς προϋπηρεσία, παιδιά, μεταπτυχιακά κτλ ο μισθός πλήρους ωραρίου είναι περίπου 880. Αν έχεις ως αναπληρωτής 9 ώρες θα πάρεις στην δευτεροβάθμια τα 9/23*880=345 περίπου. Στην πρωτοβάθμια θα είναι τα 9/24, ενώ αν έχεις πχ 15 ώρες αλλάζεις τον αριθμητή στο κλάσμα.
Πολύ κατατοπιστικός ο τρόπος που το παρουσίασες. Ευχαριστούμε! Ήταν κάτι για το οποίο αναρωτιόμουν και εγώ. Μήπως γνωρίζεις και το πως προσμετρώνται μισθολογικά τα λοιπά προσόντα, πλην προϋπηρεσίας, δηλαδή μεταπτυχιακό κλπ;