*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327081 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #448 στις: Αυγούστου 25, 2007, 01:22:51 pm »
Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες!
Δηλαδή για να καταλάβω:΄όταν βγει ο νέος πίνακας από το υπουργείο θα έχω σειρά περίπου μαζί με τρίτεκνους 976. Όταν αρχίσουν να προσλαμβάνονται αναπληρωτές τρίτεκνοι θα αφαιρώ αυτούς και θα υπολογίζω τη σειρά μου με βάση τη στήλη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:35:27 »

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Αυγούστου 25, 2007, 09:41:44 pm »
καλησπέρα !Μήπως ξέρει κανείς ή υποθέτει αν έχω πιθανότητες για αναπλήρωση πριν τον Ιανουάριο, με σειρά περίπου 750 και μόρια 22και κάτι;Γιατί πολλοί μου λένε ότι είναι χλωμό να δουλέψω πριν τα Χριστούγεννα ..να μη σας πω και καθόλου..Περιμένω δικές σας εικασίες γιατί απογοητεύτηκα...PLEASE...

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Αυγούστου 25, 2007, 10:08:45 pm »
zefι, ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένουμε φέτος που όλα πάνε πίσω. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη, πως με τέτοια σειρά πέρσι κάλεσαν το Γενάρη. Θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και τα κενά που θα προκύψουν και φυσικά πόσους αναπληρωτές θα πάρουν φέτος.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Το υπουργείο Παιδείας έβγαλε έναν νέο πίνακα αναπληρωτών με τους διοριστέους ακόμη μέσα. Υπάρχει μία μικρή απόκλιση με τον πίνακα που έβγαλαν οι καλοί μας συνάδελφοι, αλήθεια φέτος δε θα διοριστούν οι μισοί από τους επιτυχόντες 420 άτομα; Αφαιρούμε λοιπόν αυτόν τον αριθμό για να καταλάβουμε τη σειρά μας και ποιους άλλους υπολογίζουμε πέρα από τους τρίτεκνους; Από ό,τι γράφει και ο syrrahm υπάρχουν και πολύτεκνοι που μπορεί να διοριστούν; Υπάρχει μία μικρή σύγχυση και μέχρι να ανανεωθεί και πάλι ο πίνακας θα αγωνιούμε.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Αυγούστου 25, 2007, 10:39:21 pm »
Πράγματι τίποτα δε μπορούμε να ξέρουμε έτσι ρευστά και συγκεχυμένα που είναι τα πράγματα..Όσον αφορά τώρα την απορία σου:ο πίνακας που βγήκε περιλαμβάνει και τους διοριστέους του ΑΣΕΠ, αλλά εσύ δε θα υπολογίζεις και τους 420 γιατί κάποιοι μπρεί να βρίσκονται ικαι πιο κάτω από εσένα: για παράδειγμα πάνω από εμένα στον πίνακα, σύμφωνα με την πολύ καλή δουλειά που έκανε η ioanna89, βρίσκονται 300 διορισρέοι του ΑΣΕΠ .Αυτούς αφαιρώ λοιπόν.. Πολλοί δεν έκαναν τα χαρτιά τους για αναπληρωτές, άλλοι είναι στον πίνακα μηδενικής, άλλοι επειδή δεν έχουν προϋπηρεσία είναι πιο κάτω από εσένα και μπορεί να μου διαφεύγουν και άλλες παράμετροι ..ας με συμπληρώσει ή και διορθώσει κάποιος..Πάντως εσύ δες στον καθαρό πίνακα της ioanna89 τη σειρά σου, που έχει μικρές αποκλίσεις ή και τον πίνακα με τους διοριστέους που βρίσκονται πάνω από εσένα και κάνε την αφαιρεση με βάση και τη θέση σου στον ανανεωμένο πίνακα(24/8/2007). Απογοητεύτηκα λίγο με τον Ιανουάριο που μου είπες γιατί άκουσα ότι η βάση φέτος θα είναι 22 μόρια..καλά επιτυχία και σε εσένα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:35:27 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Αυγούστου 26, 2007, 01:50:45 am »
καλησπέρα !Μήπως ξέρει κανείς ή υποθέτει αν έχω πιθανότητες για αναπλήρωση πριν τον Ιανουάριο, με σειρά περίπου 750 και μόρια 22και κάτι;Γιατί πολλοί μου λένε ότι είναι χλωμό να δουλέψω πριν τα Χριστούγεννα ..να μη σας πω και καθόλου..Περιμένω δικές σας εικασίες γιατί απογοητεύτηκα...PLEASE...

Για φέτος κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει.Πάντως, πέρσι(2006-7) μέχρι 24 Νοεμβρίου είχαν κληθεί για αναπληρωτές 927 φιλόλογοι εκ των οποίων οι 742(τα 4/5) ήταν μη τρίτεκνοι και οι 185(το 1/5)  τρίτεκνοι.Αυτή ήταν η 4η φάση αναπληρωτών φιλολόγων.Ο τελευταίος μη τρίτεκνος που προσλήφθηκε τότε δεν είχε σειρά 742  αλλά γύρω στο 790, γιατί μάλλον υπήρχαν  κάποιες αρνήσεις από τις προηγούμενες φάσεις ή κάποιοι δεν είχαν δηλώσει στην αίτησή τους όλες τις περιοχές .Ας ελπίσουμε ότι και φέτος κάπως έτσι θα έχουν τα πράγματα!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2007, 09:48:39 am από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος elenist

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Αυγούστου 26, 2007, 10:57:19 am »
Καλημέρα. Είμαι καινούρια  στο forum και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στους υπολογισμούς σας για πιθανότητες αναπλήρωσης πρέπει να λάβετε  υπόψη σας οτι απο τους 420 δοιριστέους μέσω Ασεπ της  πρώτης χρονιάς οι 63 δεν έχουν κάνει αίτηση για ανπληρωτές !!!! .Πως το σχολιάζετε, αν λάβετε υπόψη σας οτι ο  αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν προτού ανακοινωθούν  τα αποτέλεσματα;; 

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Αυγούστου 26, 2007, 01:19:16 pm »
Οι πρώτοι 34 του ανανεωμένου πίνακα των αναπληρωτών ανήκουν στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων.Απ' όσο γνωρίζω , μπορούν όλοι οι πολύτεκνοι να διοριστούν απευθείας χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία να προσλαμβάνονται αναπληρωτές. Επομένως, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους 34 να έχουν κάνει αίτηση και για μόνιμο διορισμό και συνεπώς μετά το διορισμό τους να αφαιρεθούν τα ονόματά τους από τον πίνακα των αναπληρωτών.Έτσι δεν είναι;

Έτσι είναι, syrrahm. Είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να διοριστούν ως πολύτεκνοι (νομίζω ότι κριτήριο κατάταξης για μόνιμο διορισμό είναι ο χρόνος κτήσης του πτυχίου). Πάντως, δύο πολύτεκνοι του πίνακα αναπληρωτών δεν διορίστηκαν με το 40%, αν και είχαν τα μόρια.
Υπάρχει και μια περίπτωση που είναι καταχωρημένη και ως πολύτεκνη και ως τρίτεκνη (!)

Δηλαδή για να καταλάβω:΄όταν βγει ο νέος πίνακας από το υπουργείο θα έχω σειρά περίπου μαζί με τρίτεκνους 976. Όταν αρχίσουν να προσλαμβάνονται αναπληρωτές τρίτεκνοι θα αφαιρώ αυτούς και θα υπολογίζω τη σειρά μου με βάση τη στήλη
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2007, 01:23:03 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Αυγούστου 26, 2007, 01:42:23 pm »
Ιωάννα μου γι΄άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου!!!!!!
Πάντως όταν έρθει εκείνη η στιγμή του Σεπτεμβρίου θα ζητήσω πάλι τη βοήθειά σου, αν δεν σε πειράζει βέβαια...

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Αυγούστου 26, 2007, 02:05:27 pm »
BOEMISSA, είναι όπως τα λέει ο/η zefi, εκτός από το ότι μπορεί να υπάρχουν διοριστέοι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας (αυτό αποκλείεται, γιατί όποιος έχει μόρια από ΑΣΕΠ μπαίνει στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών).

Καλημέρα. Είμαι καινούρια  στο forum και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στους υπολογισμούς σας για πιθανότητες αναπλήρωσης πρέπει να λάβετε  υπόψη σας οτι απο τους 420 δοιριστέους μέσω Ασεπ της  πρώτης χρονιάς οι 63 δεν έχουν κάνει αίτηση για ανπληρωτές !!!! .Πως το σχολιάζετε, αν λάβετε υπόψη σας οτι ο  αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν προτού ανακοινωθούν  τα αποτέλεσματα;;

Πράγματι, elenist, αρκετοί διοριστέοι (και επιτυχόντες-μη διοριστέοι) δεν έχουν κάνει αίτηση για αναπληρωτές, άλλοι επειδή είχαν μόνιμη δουλειά, την οποία δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν για την αναπλήρωση, και άλλοι -κυρίως νέοι συνάδελφοι- επειδή απλώς δεν ξέρουν για τους πίνακες αναπληρωτών και ότι η προϋπηρεσία μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο διορισμό. Ούτως ή άλλως αυτοί δεν υπάρχουν στον πίνακα αναπληρωτών του υπουργείου (ούτε στον δικό μας).
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2007, 02:29:06 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Αυγούστου 26, 2007, 05:30:39 pm »
Εσύ  ioanna89, τι λες ?έχω πιθανότητες για αναπλήρωση, με περιπου 750 σειρά, από τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα κι από την εμπειρία σου? Πέρυσι είχα 860 και δούλεψα από 15 Φεβρουαρίου.. Άλλες συνθήκες βέβαια ..δεύτερη χρονιά ΑΣΕΠ, καθαρισμένος πίνακας από 40% κτλ..και πότε το υπολογίζεις? πάντα με επιφυλάξεις εννοείται...Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Αυγούστου 26, 2007, 10:57:41 pm »
zefi, όπως σου είπε και ο syrrahm, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει φέτος. Λογικά, πάντως, δεν θα πάρουν λιγότερους αναπληρωτές από πέρσι, με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετά κενά (λόγω και των ΕΠΑΛ). Αν γίνουν έτσι τα πράγματα, θα σε καλέσουν σίγουρα πριν από τα Χριστούγεννα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2007, 10:59:24 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Αυγούστου 26, 2007, 11:10:51 pm »
Τι τραβάς κι εσύ βρε Ιωάννα ως πιο παλιά..Όλο προβλέψεις σου ζητούν να κάνεις.Εγώ δε θα σε ρωτήσω.Ξέρω ότι με 20,3 μόρια δε φεύγω αναπληρωτης φέτος.Δεν πειράζει.Έχει ο Θεός..

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Αυγούστου 26, 2007, 11:40:50 pm »
Θάνο, δύσκολο να σε καλέσουν φέτος, αλλά όχι εντελώς απίθανο (το ίδιο ισχύει και για σένα, sisses). Κενά υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι τα σπάνε στα δύο για να παίρνουν περισσότερους (ψ)ωρομίσθιους.
Όλα δείχνουν, πάντως, ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα για τους φιλολόγους. Τις τελευταίες μέρες έψαχνα τα ΦΕΚ (για να δω αν έχει δημοσιευθεί ο πίνακας διοριστέων) και παρατήρησα ότι το 90% των εκπαιδευτικών
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2007, 11:45:02 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Αυγούστου 26, 2007, 11:45:16 pm »
Από το στόμα σου και στου Υ.Π.Ε.Π.Θ το αυτί Ιωάννα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182576
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)