0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα !Μήπως ξέρει κανείς ή υποθέτει αν έχω πιθανότητες για αναπλήρωση πριν τον Ιανουάριο, με σειρά περίπου 750 και μόρια 22και κάτι;Γιατί πολλοί μου λένε ότι είναι χλωμό να δουλέψω πριν τα Χριστούγεννα ..να μη σας πω και καθόλου..Περιμένω δικές σας εικασίες γιατί απογοητεύτηκα...PLEASE...
Οι πρώτοι 34 του ανανεωμένου πίνακα των αναπληρωτών ανήκουν στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων.Απ' όσο γνωρίζω , μπορούν όλοι οι πολύτεκνοι να διοριστούν απευθείας χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία να προσλαμβάνονται αναπληρωτές. Επομένως, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους 34 να έχουν κάνει αίτηση και για μόνιμο διορισμό και συνεπώς μετά το διορισμό τους να αφαιρεθούν τα ονόματά τους από τον πίνακα των αναπληρωτών.Έτσι δεν είναι;
Δηλαδή για να καταλάβω:΄όταν βγει ο νέος πίνακας από το υπουργείο θα έχω σειρά περίπου μαζί με τρίτεκνους 976. Όταν αρχίσουν να προσλαμβάνονται αναπληρωτές τρίτεκνοι θα αφαιρώ αυτούς και θα υπολογίζω τη σειρά μου με βάση τη στήλη
Καλημέρα. Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στους υπολογισμούς σας για πιθανότητες αναπλήρωσης πρέπει να λάβετε υπόψη σας οτι απο τους 420 δοιριστέους μέσω Ασεπ της πρώτης χρονιάς οι 63 δεν έχουν κάνει αίτηση για ανπληρωτές !!!! .Πως το σχολιάζετε, αν λάβετε υπόψη σας οτι ο αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν προτού ανακοινωθούν τα αποτέλεσματα;;