0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαμος γινεται..........αυτο εχω να πω
Και καλά στην ΠΔΣ γνωριζαμε το τι επικρατει αλλά δεν ήξερα ότι αυτο το πραγμα γινεται και στην ωρομισθια. Γιατι εγώ ρώτησα στη δευτεροβαθμια αν επειδη εχω κάποιο χρονιο προβλημα υγειας ισως ο νομος μου εδινε κάποιο δικαιωμα για πρωινη ωρομισθια και μου απάντησαν : Με κανενα τροπο δεν παρακάμπτονται οι πινακες ακόμη και χαρτι από επιτροπη αν εχεις να πας στα ΣΜΕΑ. Θα μας πανε φυλακη αν παρανομησουμε. Και της απάντησα ότι εγω δε θελω παρανομια ρώτησα απλώς αν μου δινουν καποια μορια λόγω υγειας δηλαδη να ενημερωθω εάν δικαιουμαι κατι. Και τώρα βλέπω ότι μπαίνουν ωρομισθιοι από παντου.... Τι να πω..... Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ .....
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 06, 2007, 02:01:59 am Αν κάποιος χρειαστεί - λέμε τώρα- να επιλέξει ανάμεσα σε 8 π.χ ώρες πρωινή ωρομισθία και 8 ώρες ΠΔΣ τι τον συμφέρει περισσότερο; Λογικά η ΠΔΣ, έτσι δεν είναι; Αφού η πρωινή μπορεί να είναι και για 2-3 μήνες. Μάλλον ναι. Μπορεί όμως να κάνει και τα δύο, αλλά θα πάρει μόρια για τις 11 ώρες.
Αν κάποιος χρειαστεί - λέμε τώρα- να επιλέξει ανάμεσα σε 8 π.χ ώρες πρωινή ωρομισθία και 8 ώρες ΠΔΣ τι τον συμφέρει περισσότερο; Λογικά η ΠΔΣ, έτσι δεν είναι; Αφού η πρωινή μπορεί να είναι και για 2-3 μήνες.
Μην ανησυχεις despina με τοσο λιγη διαφορά θα εισαι άνετα αναπληρώτρια.