0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πωπω Syllas, φρικη. Εγώ πριν βγουν τα αποτελεσματα ειχα αρχισει να διαβαζω για τον επόμενο ΑΣΕΠ αλλά φοβάμαι ότι τόσα χρονια τσάμπα διαβάζω. Αφου και που διαβάζω τίποτα δεν κάνω..... Είναι δυνατον να δινω μαζι με τις μαθητριες μου που τώρα ειναι συνάδελφοι? Δε ξαναπάω. Θα πεθανω από τη ντροπή μου. Θα νομιζουν οτι ειμαι άχρηστη εγώ που τα τμηματά μου ειχαν τοσες επιτυχιες....
Καλά τα λες για την επετηρίδα! Μπορεί να μπαίνανε και άσχετοι αλλά ήξερες τουλάχιστον ότι η σειρά σου είναι συγκεκριμένη και απαραβίαστη. Ασχέτως αν διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ, δεν ξεχνώ το καλοκαίρι του 1998, όταν η αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και ξύλο σε όσους αναπληρωτές τολμούσαν να διαδηλώσουν έξω από τα εξεταστικά κέντρα.
Syllas εχεις απόλυτο δικιο και συμπληρώνω ότι αφου περάσεις στον ΑΣΕΠ σε στελνουν σε κάθε χωριο και χωριουδάκι γιατι κανενας δεν πηγαινει στην περιοχή του μεσω ΑΣΕΠ. Και σου λέω για παράδειγμα ότι με στελνουν αναπληρώτρια στην κωλοπετεινιτσα. Εγώ παρακολουθουμαι από γιατρους και κάνω τακτικες εξετασεις και θεραπειες στην Αθήνα πώς θα παω αναπληρώτρια σε δυσπροσιτο? Δηλαδή εξαιρεσεις και ιδιαιτεροτητες εχουν μονο οι βυσματουχοι? Οι άνθρωποι με οικογενειακες υποχρεώσεις, με παιδιά, μονογονεικες οικογένειες, συνάδελφοι με κοινωνικά προβλήματα ή με προβλήματα υγειας ή με παιδια με ειδικες αναγκες, αυτοι δεν έχουν ανάγκες? Δηλαδή πριμοδοτουμε τους βυσματουχους και αγνοουμε αυτους που πραγματικα εχουν αναγκη ιδιαιτερης μεταχειρισης? Υπάρχουν συναδελφοι που μεγαλώνουν μόνοι τους παιδια, με δυο χερια και τους στελνουν ωρομισθιους 600 χμ από τον τοπο τους και αναγκαζονται να πανε για τα μορια. Τι σοι δικαιο συστημα ειναι αυτο?
. Όσο για το αν κανείς με 18 μόρια θα πάει ωρομίσθιος θα το δούμε και αυτό, εξαρτάται.