*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327387 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #896 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 10:50:43 am »
Α' φάση είναι η πρώτη φουρνιά, οι πρώτοι δηλαδή, που μπορεί αυτοί να χωρίζονται και σε δύο κύματα. Από τον πίνακα Γ' μηδενικής προύπηρεσίας δεν παίρνουν στον Κλάδο ΠΕ 02 ούτε αναπληρωτές ούτε ωρομίσθιους, μόνο πδσ με βύσμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:53:33 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 11:08:18 am »

α' φάση=α' κύμα
β΄φάση=β' κύμα

Για τα μειονοτικά μήπως το δηλώνεις σαν μία από τις 30 περιοχές, πχ. Δ' Δωδεκανήσου,

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:16:18 pm »

Καλημέρα παιδιά, διάβασα στην Alfavita ότι η ΟΛΜΕ υπολογίζει 4.000 κενά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην προηγούμενη όμως ανακοίνωση έκανε λόγο για 5.000 κενά, τα ίδια δηλαδή με τα περσινά. Λέτε να μειώθηκαν φέτος ή μήπως δεν πρόκειται για τα οριστικά; Και όλα αυτά με τις 1.000 περίπου αποσπάσεις που εκκρεμούν, θα επηρεάσουν τον αριθμό των κενών; 

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:18:49 pm »
Καλημέρα σε όλους. Άρχισε πάλι η αγωνία μας, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί λογικά η α΄ φάση αναπληρωτών. Νομίζω πως για τα μειονοτικά σχολεία κάνεις ξεχωριστή αίτηση, κάτι που το έψαχνα όταν γίνονταν οι αιτήσεις αναπληρωτών. Να ρωτήσω και εγώ όσους ξέρουν και έχουν εργαστεί ως αναπληρωτές. Αρχικά παρουσιάζεσαι στη δευτεροβάθμια της περιοχής που έχεις δηλώσει και μετά σε τοποθετούν; Αυτό θυμάμαι μου το απάντησε ένας συνάδελφος στο φόρουμ. Αλήθεια τι χρονικό διάστημα σου δίνουν από τη στιγμή που ανακοινώνονται τα ονόματα στο ίντερνετ και αν δεν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους πώς μπορείς εσύ;
Έχει εργαστεί κάποιος ως αναπληρωτής στα Δωδεκάνησα; Αν ναι, ας μας γράψει τις εμπειρίες του. Συγκεκριμένα η πρώτη μου επιλογή είναι Δ΄Δωδεκανήσων. Καλή μας τύχη.

Το χρονικό διάστημα που σου δίνουν είναι συνήθως 3 μέρες.Πχ. αν ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα, θα πρέπει οι προσληφθέντες να παρουσιαστούν στις Δ/νσεις από την ερχόμενη Δευτέρα ως Τετάρτη(επειδή μεσολαβεί Σ/Κ).Αν εγώ έβλεπα το όνομά μου στο ιντερνετ, δεν θα περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ,αλλά θα τηλεφωνούσα ο ίδιος ή θα πήγαινα στη Δ/νση χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφώνημα.Το βλέπω πολύ πιθανό να πας Δ' Δωδεκανήσου, αφού είναι η πρώτη σου επιλογή.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:24:58 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:53:33 »

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #900 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:26:21 pm »
Αν σε στείλουν αναπληρωτή σε μειονοτικό σχολείο τι σημαίνει? Ότι σε στέλνουν στην Ξάνθη, ή υπάρχει και αλλού μειονοτικό σχολείο ;

Μειονοτικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν 4: Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης, Ιεροσπουδαστήριο Εχίνου, Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής, Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής, βρίσκονται στις ομώνυμες περιοχές. Για να πάει κανείς αναπληρωτής σε μειονοτικό σχολείο πρέπει να κάνει ειδική αίτηση το Υ.Σ.Μ.Ε. (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μειονοτικής Εκπαίδευσης). Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://sgmthde.rod.sch.gr (ιστοσελίδα του Συντονιστικού Γραφείου Μειονοτικών Σχολείων) και καλέστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε εκεί ή πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα μειονοτικών σχολείων. Υπηρετώ φέτος σε μειονοτικό σχολείο, όποιος θέλει πληροφορίες, ας μου πει.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 12:51:06 pm »
Ευχαριστώ syrrahm για ακόμη μία φορά για τις χρήσιμες πληροφορίες σου. Σου εύχομαι καλή τοποθέτηση μιας και θα είσαι στο πρώτο κύμα αναπληρωτών.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 01:20:07 pm »
καλησπέρα σε όλους παιδια...
έχω σειρά 1111 στον πίνακα κατάταξης και εχω μια αποριά: εστω ότι παίρνουν π.χ. 1111 αναπληρώτές, εγω δε θα συμπεριλαμβάνομαι γιατί πρέπει να υπολογίζω πλήν  5% που θα είναι οι τρίτεκνοι; 
ευχαριστώ πολύ κ πάλι

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 01:50:54 pm »
καλησπέρα σε όλους παιδια...
έχω σειρά 1111 στον πίνακα κατάταξης και εχω μια αποριά: εστω ότι παίρνουν π.χ. 1111 αναπληρώτές, εγω δε θα συμπεριλαμβάνομαι γιατί πρέπει να υπολογίζω πλήν 5% που θα είναι οι τρίτεκνοι;
ευχαριστώ πολύ κ πάλι
Με σειρά 1111 πρέπει να προσληφθούν συνολικά περ. 1380 αναπληρωτές(ίσως και λιγότεροι γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν δηλώνουν όλες τις περιοχές στην αίτησή τους) για να είσαι μέσα.Οι τρίτεκνοι προσλαμβάνονται σε ποσοστό 20% επί των προσλαμβανομένων.

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:05:49 pm »
Sorry αλλα δεν καταλαβα πως θα στειλω την απορια μου κι ετσι το κανω μεσω απαντησης!!! Ειμαι λοιπον κι εγω επιτυχουσα αλλα μη διοριστεα για τριτη φορα. Εκανα πρωτη φορα χαρτια για αναπληρωτρια/ωρομισθια και δεν εχω ιδεα τι με περιμενει. Παραληλλα αφησα και το φροντιστηριο για να μη με δεσμευει κατι.  Ειμαι λοιπον ΠΕ06 Αγγλικων με σειρα 970 περιπου στους αναπληρωτες (δηλωσα βορεια Ελλαδα και τσεκαρα και το κουτακι δεχομαι οπουδηποτε αλλου) και περιπου 230 στη λιστα ωρομισθιων κεντρικης Μακεδονιας(δηλωσα σχεδον τα παντα). Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα με απαλλασε απο ωρες σκεψεων για το τι μελλει γενεσθαι.Thanks in advance.

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:37:17 pm »
Boemissa,πέρισυ που με κάλεσαν αναπληρωτή στις 6 Οκτώβρη έδρασα ως εξής: με το που έβγαλε τους πίνακες κατά τις 2 η proslipsis.gr,(Παρασκευή αν θυμάμαι) πήρα τηλέφωνο ο ίδιος στη Δευτεροβάθμια ,οπου φυσικά είχαν μαύρα μεσάνυχτα.Μετά απο μισή ώρα με κάλεσαν και μου παν να συγκντρωθουύμε όλοι οι κληθέντες τη Δευτέρα  για το μοίρασμα των σχολείων.Δευτέρα πρωί λοιπόν μας παρουσιάζει 8 κενά και μας βάζει να διαλέξουμε .Μολονότι ήμουν τρίτος στη σειρά(λόγω θέσης στο πίνακα αναπληρωτών) ,πήρα οτι απέμεινε  καθώς μέτρησαν τα κοινωνικά κριτήρια. Τα λάθη τα δικά μου ποια ήταν : δε ζήτησα  τη σχετική εγκύκλιο για τα κριτήρια τοποθέτησης των αναπληρωτών  και δεύτερον δε πίεσα να ανοίξουν και άλλα κενά. Ουσιαστικά μας εκβίασε να πάμε εκεί που αυτός ήθελε γνωρίζοντας οτι τα κενά ήταν πολλαπλάσια των 8.Το θέμα ήταν οτι πήγα σε σχολείο 5 λεπτά απο το σπίτι μου (κάτι που δεν ήθελα λόγω του  ενός μορίου που δίνει)Θα προτιμούσα παραμεθόριο ώστε με το μόνιμο διορισμό να μη τρέχω, μεγάλος άνθρωπος   :) :)ΥΓ.Δεν αναφέρομαι στη χαρτούρα που θέλει γιατί  θεωρούνται αυτονόητα(ακτινογραφίες, βεβαιώσεις,πιστοποιητικά στρατού, ιατρού, φωτογραφίες, ατομικά στοιχεία, ΙΚΑ κτλ)

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 02:55:59 pm »
Τα υπόλοιπα κενά που δεν σας τα προυσιάζουν τι σκοπεύουν να τα κανουν και με ποιο δικαίωμα το κάνουν;

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 03:19:19 pm »
Syllas ,δεν μπορώ να καταλάβω  τι γίνεται. Είναι μάλλον θέμα "μηχανισμών" αγνώστων σε μας .Σε ωρομισθίους πάντως ξεκινάνε να δίνουνε απο τέλος του Οκτώβρη παράλληλα με τις επόμενες φάσεις αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 03:57:59 pm »
Αν σε στείλουν αναπληρωτή σε μειονοτικό σχολείο τι σημαίνει? Ότι σε στέλνουν στην Ξάνθη, ή υπάρχει και αλλού μειονοτικό σχολείο ;

Μειονοτικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν 4: Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης, Ιεροσπουδαστήριο Εχίνου, Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής, Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής, βρίσκονται στις ομώνυμες περιοχές. Για να πάει κανείς αναπληρωτής σε μειονοτικό σχολείο πρέπει να κάνει ειδική αίτηση το Υ.Σ.Μ.Ε. (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μειονοτικής Εκπαίδευσης). Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://sgmthde.rod.sch.gr (ιστοσελίδα του Συντονιστικού Γραφείου Μειονοτικών Σχολείων) και καλέστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε εκεί ή πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα μειονοτικών σχολείων. Υπηρετώ φέτος σε μειονοτικό σχολείο, όποιος θέλει πληροφορίες, ας μου πει.

elytron,αν δεν είναι κόπος, θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα μειονοτικά; Με ποα κριτήρια γίνονται οι προσλήψεις? Κάθε πότε γίνονται αιτήσεις?Μπήκα στη σελίδα αλλά δε βρήκα σχετικές πληροφορίες.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 04:08:47 pm »
imak να σε ρωτήσω. Με ποιο τρόπο θα μπορούσες να πιέσεις για τα επιπλέον κενά; Υπάρχει τρόπος; Μπορείς ενδεχομένως να καθυστερήσεις να διαλέξεις σχολείο, έστω και μια μέρα; Για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές τις διαδικασίες, ενδεχομένως να χρειάζεται έστω το χρονικό διάστημα μιας μέρας, ακόμα και για να ελέγξεις ότι δε σε κοροϊδεύουν. Το βρίσκω απαράδεκτο να μας πιέζουν σε κρίσιμες για εμάς αποφάσεις μέσα σε λίγα λεπτά, την ώρα που αυτή καθυστερούν στην καλύτερη.. μήνες! Έστω, να προλάβουμε να διαβάσουμε την εγκύκλιο! Μας αφορά άμεσα! Με δεδομένο ότι πολλές φορές οι διευθύνσεις ακούσια ή εκούσια παραπληροφορούν..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)