0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα μειονοτικά μήπως το δηλώνεις σαν μία από τις 30 περιοχές, πχ. Δ' Δωδεκανήσου,
Καλημέρα σε όλους. Άρχισε πάλι η αγωνία μας, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί λογικά η α΄ φάση αναπληρωτών. Νομίζω πως για τα μειονοτικά σχολεία κάνεις ξεχωριστή αίτηση, κάτι που το έψαχνα όταν γίνονταν οι αιτήσεις αναπληρωτών. Να ρωτήσω και εγώ όσους ξέρουν και έχουν εργαστεί ως αναπληρωτές. Αρχικά παρουσιάζεσαι στη δευτεροβάθμια της περιοχής που έχεις δηλώσει και μετά σε τοποθετούν; Αυτό θυμάμαι μου το απάντησε ένας συνάδελφος στο φόρουμ. Αλήθεια τι χρονικό διάστημα σου δίνουν από τη στιγμή που ανακοινώνονται τα ονόματα στο ίντερνετ και αν δεν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους πώς μπορείς εσύ;Έχει εργαστεί κάποιος ως αναπληρωτής στα Δωδεκάνησα; Αν ναι, ας μας γράψει τις εμπειρίες του. Συγκεκριμένα η πρώτη μου επιλογή είναι Δ΄Δωδεκανήσων. Καλή μας τύχη.
Αν σε στείλουν αναπληρωτή σε μειονοτικό σχολείο τι σημαίνει? Ότι σε στέλνουν στην Ξάνθη, ή υπάρχει και αλλού μειονοτικό σχολείο ;
καλησπέρα σε όλους παιδια...έχω σειρά 1111 στον πίνακα κατάταξης και εχω μια αποριά: εστω ότι παίρνουν π.χ. 1111 αναπληρώτές, εγω δε θα συμπεριλαμβάνομαι γιατί πρέπει να υπολογίζω πλήν 5% που θα είναι οι τρίτεκνοι; ευχαριστώ πολύ κ πάλι
Παράθεση από: greco στις Σεπτεμβρίου 21, 2007, 09:16:42 amΑν σε στείλουν αναπληρωτή σε μειονοτικό σχολείο τι σημαίνει? Ότι σε στέλνουν στην Ξάνθη, ή υπάρχει και αλλού μειονοτικό σχολείο ;Μειονοτικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν 4: Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης, Ιεροσπουδαστήριο Εχίνου, Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής, Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής, βρίσκονται στις ομώνυμες περιοχές. Για να πάει κανείς αναπληρωτής σε μειονοτικό σχολείο πρέπει να κάνει ειδική αίτηση το Υ.Σ.Μ.Ε. (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μειονοτικής Εκπαίδευσης). Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://sgmthde.rod.sch.gr (ιστοσελίδα του Συντονιστικού Γραφείου Μειονοτικών Σχολείων) και καλέστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε εκεί ή πάρτε τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα μειονοτικών σχολείων. Υπηρετώ φέτος σε μειονοτικό σχολείο, όποιος θέλει πληροφορίες, ας μου πει.