0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
jeronimo, συγχαρητήρια! Η γνώμη μου είναι να δεχτείς. Απ΄ό,τι έχω καταλάβει θα ξεσπιτωθείς, αλλά από την άλλη θα πάρεις μόρια. Αν σε καλέσουν για αναπλήρωση, απλά θα παραιτηθείς από ωρομίσθιος και θα πας αναπληρωτής.
Παράθεση από: Lara στις Οκτωβρίου 29, 2007, 11:19:16 pmπέρα από την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρεις στο παιδί, μία γνωστή μου διορίστηκε μέσω τν ΣΜΕΑ πολύ εύκολα θα έλεγα. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο?πάντως μην αρνηθείς...Lara, τι εννοείς "διορίστηκε πολύ εύκολα μέσω των ΣΜΕΑ";
πέρα από την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρεις στο παιδί, μία γνωστή μου διορίστηκε μέσω τν ΣΜΕΑ πολύ εύκολα θα έλεγα. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο?πάντως μην αρνηθείς...
Υπάρχουν κενά στην Α -
Jeronimo,νομιζω οτι πρεπει να πας ,αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,με 11 ωρες θα μαζεψεις περιπου 4 μορια που νομιζω ειναι δυσκολο με την ΠΔΣ,εκτος αυτου θα εχεις και την εμπειρια η Ροδος ειναι υπεροχη.
Παράθεση από: Animus στις Οκτωβρίου 27, 2007, 05:24:33 pmΞέρει κανείς σε ποιο περίπου νούμερο έχουν φτάσει στον πίνακα ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας;Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν ωρομίσθια στα Γιαννιτσά. Η σειρά μου ήταν 209 στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων. Δεν ξέρω πόσο παρακάτω προχώρησαν.Υ.Γ. τι είναι η Αισθητική αγωγή βρε παιδιά??
Ξέρει κανείς σε ποιο περίπου νούμερο έχουν φτάσει στον πίνακα ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας;