*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327022 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #1638 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 08:32:04 am »
Επομένως, ισχύουν ακόμη αυτά που γνωρίζαμε εδώ και μέρες: η τελευταία που κάλεσαν είναι η Σκουρή Μαρία, ο αριθμός 38 μετά τους διορισθέντες αναπληρωτές του
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:26:09 »

Αποσυνδεδεμένος Animus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1639 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 09:43:23 am »
Καλημέρα σε όλους! Μόλις μίλησα με δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης (δυτικής)  και μου είπαν ότι πήραν 5 άτομα και δε θα πάρουν άλλα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι το τελευταίο νουμερο που εμφανίζεται στο σύστημα είναι Μητσιμπώνα Μαρία (σειρά 213) , η οποία όμως δεν έχει κληθεί.
Καλά είναι δυνατόν η Θεσσαλονίκη να έχει τόσο λίγα κενά; Ή περιμένουν να τα καλύψουν με αναπληρωτές;
Απογοήτευση.....

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1640 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 10:37:02 am »
Με κάλεσαν από Ρόδο για 11 ώρες στο 7ο Γυμνάσιο της πόλης, που δεν είναι και δυσπρόσιτο φυσικά. Έχουν πίστωση και για περισσότερους ωρομισθίους . Μου δώσαν διορία μέχρι το μεσημέρι να απαντήσω, περιμένουν και αυτοί το γ κύμα. Να περιμένω την κλήση αναπληρωτών; Να πάω ωρομίσθιος; Τι να κάνω; Ιωάννα που είσαι;;;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1641 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 10:41:33 am »
jeronimo, συγχαρητήρια! Η γνώμη μου είναι να δεχτείς. Απ΄ό,τι έχω καταλάβει θα ξεσπιτωθείς, αλλά από την άλλη θα πάρεις μόρια. Αν σε καλέσουν για αναπλήρωση, απλά θα παραιτηθείς από ωρομίσθιος και θα πας αναπληρωτής.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2007, 10:44:55 am από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:26:09 »

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #1642 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:20:34 am »
Ιωάννα, μήπως ξέρεις τι απ τα δύο συμβαίνει?
Υπάρχουν κενά στην Α -

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1643 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:34:04 am »
jeronimo, συγχαρητήρια! Η γνώμη μου είναι να δεχτείς. Απ΄ό,τι έχω καταλάβει θα ξεσπιτωθείς, αλλά από την άλλη θα πάρεις μόρια. Αν σε καλέσουν για αναπλήρωση, απλά θα παραιτηθείς από ωρομίσθιος και θα πας αναπληρωτής.

Ευχαριστώ για την απάντηση Ιωάννα, απλά σκέφτομαι ότι θα πάρω κάποιες ώρες ΠΔΣ εδώ που είμαι και δεν ξέρω αν με συμφέρει να κατέβω για 1,5 μόριο παραπάνω. Θα το σκεφτώ μέχρι το μεσημέρι... Όσο για το γ κύμα μου είπαν από τη Δ/θμια Ρόδου ότι παίζει πολύ να σκάσει από αύριο γιατί ακόμα μαζεύουν κενά..  Άντε να έρθει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ και να μας παρασύρει ΟΛΟΥΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1644 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:36:39 am »
πέρα από την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρεις στο παιδί, μία γνωστή μου διορίστηκε μέσω τν ΣΜΕΑ πολύ εύκολα θα έλεγα. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο?πάντως μην αρνηθείς...
Lara, τι εννοείς "διορίστηκε πολύ εύκολα μέσω των ΣΜΕΑ";

Μαλλον εννοει οτι ενω δεν ειχε πολλες πιθανοτητες να την καλεσουν απο τον αλλο πινακα, την καλεσαν ευκολα απο πινακα ΣΜΕΑ οπου δεν υπαρχουν τοσα ατομα. Για τα υπολοιπα που ρωτας, τα μορια που παιρνεις ειναι ιδια. Επισης, αφου εισαι στις πρωτες θεσεις στους νομους που εχεις δηλωσει κι η αποδοχη αυτης της θεσης δε σ'ενθουσιαζει, γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στις Δευτεροβαθμιες για να μαθεις ποσα κενα υπαρχουν και σε ποιες περιοχες, ετσι ωστε να ξερεις τι αποφαση θα παρεις? Αν δεν υπαρχει κενο για σενα, ειναι κριμα ν'αρνηθεις τη θεση. Αν ομως σε καλέσουν απο κοντινοτερη περιοχη, ειναι κριμα να πηγαινοερχεσαι 2,5 ωρες δρομο.

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1645 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:41:13 am »
Λουλου καλημέρα! Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Περιμένεις και συ κλήση για αναπληρώτρια, ωρομίσθια; Έχεις κανα νέο;;

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1646 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:45:45 am »
jeronimo πολλά συγχαρητήρια!Είδες που αγχωνόσουν;γνώμη μου είναι να πας φ υ σ ι κ ά!Δεν πειράζει που δεν είναι δυσπρόσιτο το σχολείο,ίσως μέχρι να παρουσιαστείς να προκύψει κάποιο κενό κ σε δυσπρόσιτο κ να το δηλώσεις τότε,αλλά όπως κ να έχει θα τα χρειαστείς τα μόρια για να έχεις σίγουρη αναπλήρωση του χρόνου!Αν θέλεις τη γνώμη μου,αν δεν ήμουν διοριστέα για του χρόνου,θα δεχόμουν όταν με κάλεσαν οπωσδήποτε!Ελπίζω να πάρεις την πιο συμφέρουσα  για σένα απόφαση :) :)
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1647 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:50:55 am »
Jeronimo,νομιζω οτι πρεπει να πας ,αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,με 11 ωρες θα μαζεψεις περιπου 4 μορια που νομιζω ειναι δυσκολο με την ΠΔΣ,εκτος αυτου θα εχεις και την εμπειρια η Ροδος ειναι υπεροχη.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1648 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:51:14 am »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1649 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:51:18 am »
Eυχαριστώ πολύ zelia, το σκέφτομαι και μέχρι το μεσημέρι θα τους απαντήσω. Και γω πιστέυω ότι του χρόνου είμαι σίγουρος για αναπληρωτής απλά σκέφτομαι ότι χρειάζομαι και μόρια γιατί έρχεται σε 1,5 χρόνο ο επόμενος ΑΣΕΠ, θα μας υποδιπλασιάσουν τα μόρια του πρηγούμενου πάλι και πάει λέγοντας..

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1650 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:55:38 am »
Jeronimo,νομιζω οτι πρεπει να πας ,αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,με 11 ωρες θα μαζεψεις περιπου 4 μορια που νομιζω ειναι δυσκολο με την ΠΔΣ,εκτος αυτου θα εχεις και την εμπειρια η Ροδος ειναι υπεροχη.

Λες ρε Λουλου;; Θα το σκεφτώ, περιμένω και την ανάθεση της ΠΔΣ.  Ξέρω για τη Ρόδο, ήμουν πέρυσι εκεί, μόνο που εγώ προτιμούσα Κυκλάδες...

Αποσυνδεδεμένος anamal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1651 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 12:08:21 pm »
Ξέρει κανείς σε ποιο περίπου νούμερο έχουν φτάσει στον πίνακα ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας;

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν ωρομίσθια στα Γιαννιτσά. Η σειρά μου ήταν 209 στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων. Δεν ξέρω πόσο παρακάτω προχώρησαν.

Υ.Γ. τι είναι η Αισθητική αγωγή βρε παιδιά?? ???

Στα Γιαννιτσά : Μάλλον πήρες τη θέση που αρνήθηκα εγώ. Αρνήθηκα γιατί η σειρά μου στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων είναι 203 κ μου είπαν ότι είμα 6ή θέση από το να με καλέσουν μέσα στη Θεσσαλονίκή. Οπότε κ γω αρνήθηκα.Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο το έκανα επείδη του χρόνου θα διοριστώ ούτως ή άλλως ( είμαι στους διοριστέους της β΄ χρονιάς) κ άρα λειτούργησα κάπως εκ του ασφαλούς. Τώρα αν τύχει και αυτό με τη Θεσσαλονίκη θα΄ ναι κορυφαίο. Πάντως καλά έκανες . Να ρωτήσω και κάτι γενικά. Αν και είμαι στους διοριστέους της επόμενης χρονιάς , φέτος έχω θέση 1108 στον πίνακα των αναπληρωτών .Υπάρχει περίπτωση να φύγω φέτος ? Η αλήθεια είνα ότι τώρα στη μέση της χρονιάς το φοβάμαι λίγο. Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182574
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)