0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mirto στις Απριλίου 16, 2008, 04:54:47 pmκαλησπέρα σε όλους. κι εμένα με έχει πιάσει άγχος για το πόσούς τελικά αναπληρωτές θα παρουν φέτος, αν και στην αρχή ήμουν πολύ αισιόδοξη. κάποιος με μεγαλύτερη πείρα από εμένα, γιατί φέτος ήμουν πρώτη φορά ωρομίσθια, μπορεί να μου πει , αν με 20,7 μόρια που υπολογίζω ότι θα έχω θα είμαι σίγουρα αναπληρώτρια; ευχαριστώΠιστεύω ότι σίγουρα θα πας αναπληρώτρια με 20,7 .Εγώ θα έχω γύρω στα 20 και πάλι ελπίζω .Φέτος είμαι ωρομίσθια
καλησπέρα σε όλους. κι εμένα με έχει πιάσει άγχος για το πόσούς τελικά αναπληρωτές θα παρουν φέτος, αν και στην αρχή ήμουν πολύ αισιόδοξη. κάποιος με μεγαλύτερη πείρα από εμένα, γιατί φέτος ήμουν πρώτη φορά ωρομίσθια, μπορεί να μου πει , αν με 20,7 μόρια που υπολογίζω ότι θα έχω θα είμαι σίγουρα αναπληρώτρια; ευχαριστώ
καλημερα, με 13-14 μορια εχω πιθανοτητες για ωρομισθια στην αττικη?
Παιδιά φέτος ήμουν ωρομίσθιος για πρώτη φορά Κεντρική μακεδονία με 14,8 μόρια . Με κάλεσαν 22 Μαρτίου. Έχω ελπίδες να με καλέσουν ξανά το 2008-9 δεδομένου ότι θα διοριστούν κάποιοι με 60-40 και με 24μηνο; θα έχω 16,6 μόρια..λέτε να με καλέσουν πιο νωρίς; έχω βάλλει όλες ις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας
Παιδιά ξέρει κανείς με πόσα μόρια δούλεψε πέρυσι ο τελευταίος ωρομίσθιος στην περιφέρεια Ν.Αιγαίου;; Με 17 περίπου μόρι α δουλεύεις πριν τα Χριστούγεννα;; Θα μας φάει η αγωνία.......