billyss και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πρώτη ενότητα έχει 8 μαθήματα τα οποία παρακολουθείς και εξετάζεσαι.Έπειτα διαλέγεις κατεύθυνση (4 μαθήματα σε κάθε κατεύθυνση) στα οποία εξετάζεσαι επίσης. Το πρόγραμμα απαιτεί και διπλωματική εργασία. Παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα του πανεπιστημίου?
γειά σε όλους , επιτέλους τελείωσα με το μάστερ , πήγα Ιταλία έδωσα γραπτές εξετάσεις τις πέρασα και τώρα θα αρχίσω το τρέξιμο με το ΔΟΑΤΑΠ και θα σας ενημερώσω ξανά
καλημέρα σε όλους, να σας ξεκαθαρίσω κάτι αρχικά , λοιπόν πήγα στην Ιταλία για εξετάσεις για να είμαι σίγουρη για την αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ διότι έχω μια ανασφάλεια ως προς αυτό και δεύτερον τα ιταλικά είναι η μόνη γλώσσα που γνωρίζω καλά. Τώρα μου ζητούν για την αναγνώριση ένα βουνό δικαιολογητικά και όπως περίμενα δεν έχει κάνει άλλος αίτηση για το δικό μου μάστερ. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχω προβλήματα με την αναγνώριση ότι νεότερο εχω θα σας γράψω ξανά] Καταρχάς συγχαρητήρια και καλή ολοκλήρωση των προσπαθειών αναγνώρισης! Όταν λες "βουνό δικαιολογητικών"; Τι ζητάνε; Για το ίδιο μεταπτυχιακό οι εξετάσεις διεξάγονται στην Ιταλία στα ιταλικά, ενώ εδώ στα ελληνικά ή στα αγγλικά;