0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντας ΠΕ19 και Μηχανικός θα πρότεινα στους αγαπητούς μου συναδέλφους να διοχέτευαν τη φαιά ουσία και την επιρροή τους όχι στο πως θα πέσουν σε ΤΕ οι ΠΕ20, αλλά πως θα γινόταν ΕΜΕΙΣ αναδρομικά να πάρουμε 1-2 χρόνια λόγω 5ετούς πτυχίου. Είχαν γίνει μαζικά τότε ενστάσεις στις ΔΔΕ, τεκμηριωμένες με νόμους, αλλά κοιμόμαστε.Μακάρι να είχαμε τη μισή μαχητικότητα των αποφοίτων ΑΤΕΙ.Ρίχνετε απίστευτα το ήθος των μηχανικών με την όση κακία βγάζετε
Παράθεση από: debio στις Ιουνίου 04, 2013, 08:53:57 pmναι αλλά έτσι καθηγητές πληροφορικής με πτυχίο ΑΕΙ και πτυχίο ΤΕΙ θα έχουν διαφορετική κατάταξη, αλλά ίδια δικαιώματα για την ίδια θέση;Μην αγχώνεσαι γιατί όλα τα προβλήματα έχουν λύσεις και στο συγκεκριμένο είναι πολύ απλή, αφού θα αλλάξουν οι αναθέσεις.Παράθεση από: debio στις Ιουνίου 04, 2013, 08:53:57 pmΕπίσης όσοι διορίστηκαν καθηγητές πληροφορικής με πτυχίο ΤΕΙ, αλλά έχουν και πτυχίο ΑΕΙ σε άλλο κλάδο, που τους έδωσε παιδαγωγική επάρκεια, πού θα κατατάσσονται;Αυτά τα παραμύθια με την παιδαγωγική επάρκεια θα σταματήσουν όταν ξεκινήσει η χορήγηση του πιστοποιητικού, καθώς μόνο οι δάσκαλοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια.
ναι αλλά έτσι καθηγητές πληροφορικής με πτυχίο ΑΕΙ και πτυχίο ΤΕΙ θα έχουν διαφορετική κατάταξη, αλλά ίδια δικαιώματα για την ίδια θέση;
Επίσης όσοι διορίστηκαν καθηγητές πληροφορικής με πτυχίο ΤΕΙ, αλλά έχουν και πτυχίο ΑΕΙ σε άλλο κλάδο, που τους έδωσε παιδαγωγική επάρκεια, πού θα κατατάσσονται;
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 04, 2013, 10:43:24 pmΠαράθεση από: schmeichel3 στις Ιουνίου 04, 2013, 10:25:49 pmΌντας ΠΕ19 και Μηχανικός θα πρότεινα στους αγαπητούς μου συναδέλφους να διοχέτευαν τη φαιά ουσία και την επιρροή τους όχι στο πως θα πέσουν σε ΤΕ οι ΠΕ20, αλλά πως θα γινόταν ΕΜΕΙΣ αναδρομικά να πάρουμε 1-2 χρόνια λόγω 5ετούς πτυχίου. Είχαν γίνει μαζικά τότε ενστάσεις στις ΔΔΕ, τεκμηριωμένες με νόμους, αλλά κοιμόμαστε.Μακάρι να είχαμε τη μισή μαχητικότητα των αποφοίτων ΑΤΕΙ.Ρίχνετε απίστευτα το ήθος των μηχανικών με την όση κακία βγάζετεΠες μου έναν τρόπο και θα το κάνουμε.Επίσης να πω, πως δε θα ασχολιόμουν με τους ΤΕ αν δεν έκαναν πόλεμο σε 'μάς όσες φορές τέθηκε θέμα αναγνώρισης από το κράτος του διπλώματός μας ως μάστερ αλλά και την αδικία που νιώθω στο πετσί μου καθώς επί χρόνια το ΠΥΣΔΕ της περιοχής που επιθυμούσα μετάθεση, έβγαζε κενά μόνο για ΠΕ17 καθώς ο διευθυντής τεχνικής εκπαίδευσης ήταν ο ίδιος ΠΕ17.Είναι λίγο δύσκολο λοιπόν για μένα να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά.Τρόπος είναι μόνο ένας. Επιστολές παντού και επαφές με φορείς. ΤΕΕ, Πολυτεχνεία, Ιατρικούς Συλλόγους (6ετής φοίτηση) κτλ κτλ. Αντ αυτού τίποτα.Γνωρίζω τις αδικίες για τους ΠΕ12 και ΠΕ17, άλλωστε σε λίγο καιρό λογικά θα είμαι και ΠΕ12.05.Γνωρίζω την ειρωνεία για το master.Χάνεις το δίκιο σου, μόνο και μόνο που χαίρεσαι πριν την οριστικοποίηση όμως.Αν χάσουν τα 3 χρόνια ή γίνουν ΤΕ, ξεχνάμε και τη δική μας ένσταση (ακόμα και μη αναδρομικά θα μπορούσαμε να το δεχτούμε) όμως.
Παράθεση από: schmeichel3 στις Ιουνίου 04, 2013, 10:25:49 pmΌντας ΠΕ19 και Μηχανικός θα πρότεινα στους αγαπητούς μου συναδέλφους να διοχέτευαν τη φαιά ουσία και την επιρροή τους όχι στο πως θα πέσουν σε ΤΕ οι ΠΕ20, αλλά πως θα γινόταν ΕΜΕΙΣ αναδρομικά να πάρουμε 1-2 χρόνια λόγω 5ετούς πτυχίου. Είχαν γίνει μαζικά τότε ενστάσεις στις ΔΔΕ, τεκμηριωμένες με νόμους, αλλά κοιμόμαστε.Μακάρι να είχαμε τη μισή μαχητικότητα των αποφοίτων ΑΤΕΙ.Ρίχνετε απίστευτα το ήθος των μηχανικών με την όση κακία βγάζετεΠες μου έναν τρόπο και θα το κάνουμε.Επίσης να πω, πως δε θα ασχολιόμουν με τους ΤΕ αν δεν έκαναν πόλεμο σε 'μάς όσες φορές τέθηκε θέμα αναγνώρισης από το κράτος του διπλώματός μας ως μάστερ αλλά και την αδικία που νιώθω στο πετσί μου καθώς επί χρόνια το ΠΥΣΔΕ της περιοχής που επιθυμούσα μετάθεση, έβγαζε κενά μόνο για ΠΕ17 καθώς ο διευθυντής τεχνικής εκπαίδευσης ήταν ο ίδιος ΠΕ17.Είναι λίγο δύσκολο λοιπόν για μένα να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά.
Αυτό με τις αναθέσεις πώς θα επηρεάσει του ΠΕ και ΤΕ πληροφορικής; Μαθηματικά μάλλον θα κάνουν και οι δύο με β ανάθεση.
ΜΗΧΜΗΧ κι εγώ ξέρω νομό στη
...όσες φορές τέθηκε θέμα αναγνώρισης από το κράτος του διπλώματός μας ως μάστερ ...
...Αυτά τα παραμύθια με την παιδαγωγική επάρκεια θα σταματήσουν όταν ξεκινήσει η χορήγηση του πιστοποιητικού, καθώς μόνο οι δάσκαλοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 04, 2013, 10:43:24 pm...όσες φορές τέθηκε θέμα αναγνώρισης από το κράτος του διπλώματός μας ως μάστερ ...Με ένα κύκλο σπουδών θέλεις πρώτο πτυχίο και μεταπτυχιακό; Παράξενα πράματα...