0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα σχολείο ανοιχτό τον Σεπτέμβρη. Αν δεν κάνουμε απεργία διαρκείας είμαστε για φτύσιμο.-
Ρε παιδιά, σταματήστε να στηρίζετε το μέλλον στα λάθη του παρελθόντος! Αυτό που λες και το διαβάζω να το λένε συνέχεια, με εκνευρίζει! Μερικοί κάναμε απεργίες κάποιοι όχι, κάποιοι πότε ναι και πότε όχι! Ε και;;; Θα κάνουμε τις ίδιες βλακείες και πάλι; Δεν πήραμε το μάθημα; Είναι σα να μου λες ότι με χτυπάει κάποιος την πρώτη φορά, το ανέχομαι. Το ίδιο και τη δεύτερη και την τρίτη και την τέταρτη και πάει λέγοντας! Αυτό σημαίνει πως θα ανέχομαι για πάντα να με χτυπάει; Κάποια στιγμή δε θα ξυπνήσω, το βόδι; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή. Αλληλεγγύη σε όλους. Όχι αν κάποιος δεν απολύεται, να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Σήμερα πήγα στο υπουργείο, μπήκαμε μέσα, φάγαμε τα χημικά μας. Δε σας κρύβω ότι πανικοβλήθηκα, δεν είμαι καμια ατρόμητη αλλά η οργή μου είναι μεγαλύτερη απ' το φόβο μου και θα ξαναπάω κι ας ξέρω πως δε θα δουλέψω του χρόνου. Θα αντιδράσω και για μένα και για όλους μας. Πιστεύω πως σε κάθε κινητοποίηση πρέπει να είμαστε όλο και περισσότεροι, να αυξανόμαστε συνέχεια.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 10, 2013, 06:29:38 pmΚανένα σχολείο ανοιχτό τον Σεπτέμβρη. Αν δεν κάνουμε απεργία διαρκείας είμαστε για φτύσιμο.-Πώς θα κάνουμε απεργία αν δεν αρθεί η επίταξη;
Και αν έχει κι αν δεν αρθεί, δεν έχει σημασία, γιατί από Σεπτέμβρη, το μάθανε το κόλπο. Θα ξαναεπιτάξουνε..Το ζήτημα είναι μαζική αντίσταση παρά την επίταξη, μαζική όμως και με συνολική υποστήριξη..
Αν οι αναπληρωτές β' θμιας φέτος είναι 2500, πόσοι να είναι οι φιλόλογοι; α) 400; β) 500 γ) 600; Δεν υπάρχει καμία πληροφορία ούτε για διορισμούς; πέρσι ήταν 87 νομίζω...φέτος;;;;;;;;;είμαστε στο μαύρο σκοτάδι αυτή τη χρονιά