0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kinegiros δεν τα ξέρεις καλά. 8500 θα είναι όλοι οι αναπληρωτές αθμιας και βθμιας και οχι μόνο του εσπα. Επίσης στην ειδική αγωγή θα πάρουν εσπα και στη στερεά και στο νότιο Αιγαίο.
@ arsinoh2 δυστυχώς τα λεφτά που έχουν είναι από ΕΣΠΑ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάτι "καινοτόμο" π.χ. ενισχυτική και όχι το κανονικό πρόγραμμα.
Παράθεση από: KAZAN στις Ιουλίου 22, 2013, 08:20:00 pmkinegiros δεν τα ξέρεις καλά. 8500 θα είναι όλοι οι αναπληρωτές αθμιας και βθμιας και οχι μόνο του εσπα. Επίσης στην ειδική αγωγή θα πάρουν εσπα και στη στερεά και στο νότιο Αιγαίο.ΚΑΖΑΝ δυστυχώς τα ξέρω καλά είναι γνωστά εδώ και καιρό αυτά, τα γράφουν και τα τεχνικά δελτία του ΕΣΠΑ.Πρόσφατο αυτόhttp://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/11.000-anaplhrotes-ekpaideytikoys-proslabei-ypoyrgeio-paideiasΗ στερεά και ν. αγαίο απο ΕΣΠΑ στην ειδική θα πάρουν μόνο για παράλληλη στήριξη , το άλλο πρόγραμμα το μεγάλο (ΤΠΕ) έχει εκτός τις 2 αυτές περιφέρειες. Οπότε οι 2 περιφέρειες θα πάρουν μόνο από κρατικές πιστώσεις και άγιος ο θεός.Ξαναλέω 8500 τα εσπα, 2500 από κρατικές πιστώσεις. @ arsinoh2 δυστυχώς τα λεφτά που έχουν είναι από ΕΣΠΑ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάτι "καινοτόμο" π.χ. ενισχυτική και όχι το κανονικό πρόγραμμα.