0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε καταλάβει τι επιθυμούν να κάνουν; Θα τοποθετηθούν αρχικά οι υπεράριθμοι της περιοχής; Στη συνέχεια θα γίνει η τοποθέτηση αυτών που ζητούν βελτίωση κι όσων είναι στη διάθεση; Και μετά όσοι θα "περισσεύουν" κατά τα λεγόμενα τους θα χαρακτηρίζονται ολικά υπεράριθμοι και θα πάρουν υποχρεωτική μετάθεση; Αυτό θέλουν να συμβεί;
ΔΕΝ είναι δυνατόν να θεωρείται υπεράριθμος κάποιος εκπαιδευτικός επειδή έτυχε να μειωθούν τα τμήματα στο σχολείο του ή να γίνανε συγχωνεύσεις κλπ ενω απο την άλλη κάποιος νεομετατεθείς στην περιοχή λόγω ..τυχης να έχει κανονικό ωράριο..
Παράθεση από: BATPAXI στις Μαΐου 10, 2013, 01:25:27 amΈχετε καταλάβει τι επιθυμούν να κάνουν; Θα τοποθετηθούν αρχικά οι υπεράριθμοι της περιοχής; Στη συνέχεια θα γίνει η τοποθέτηση αυτών που ζητούν βελτίωση κι όσων είναι στη διάθεση; Και μετά όσοι θα "περισσεύουν" κατά τα λεγόμενα τους θα χαρακτηρίζονται ολικά υπεράριθμοι και θα πάρουν υποχρεωτική μετάθεση; Αυτό θέλουν να συμβεί;Λογικά αυτή θα είναι η σειρά των πραγμάτων εφόσον στο πδ λέει ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να τελειώσει μέχρι 15/6(εκτός και αν στο τελικό πδ δούμε κι άλλες εκπλήξεις)...Η απορία μου:αν γίνουν με αυτή τη σειρά τα πράγματα, γιατί να χαρακτηριστεί ολικά υπεράριθμος κάποιος που το Σεπτέμβρη θα συμπλήρωνε σίγουρα στην περιοχή του σε λειτουργικό κενό?Και ποιος θα έρθει να συμπληρώσει στο λειτουργικό κενό?Και γιατί αυτό δε μπορούσε να γίνει με τις αποσπάσεις του 3848?Ή κάτι δε μπορώ να αντιληφθώ ή το π δ γράφτηκε στο πόδι..Μάλλον αναπάντητη θα μείνει η απορία μου....
Παράθεση από: MHXMHX στις Μαΐου 10, 2013, 12:39:42 amΔΕΝ είναι δυνατόν να θεωρείται υπεράριθμος κάποιος εκπαιδευτικός επειδή έτυχε να μειωθούν τα τμήματα στο σχολείο του ή να γίνανε συγχωνεύσεις κλπ ενω απο την άλλη κάποιος νεομετατεθείς στην περιοχή λόγω ..τυχης να έχει κανονικό ωράριο..Μετάφραση: δεν μπορεί να έρχεται το "νεούδι",να πιάνει μια οργανική (την οποία εγώ ο παλιόος τόσα χρόνια την σνόμπαρα,γιατί έπρεπε να μπαίνω σε λεωφορείο για να πάω ή γιατί θα είχα πλήρες ωράριο ή γιατί θα έπρεπε να πάρω μαθήματα κατεύθυνσης κτλ.) και εγω ο παλιόος να σκοτίζομαι τώρα καλοκαιριάτικα.Γι΄αυτό γουστάρουμε να πριμοδοτείται περισσότερο η προυπηρεσία ή να μην μετατίθενται καθόλου οι παλαίουρες να΄ούμε ή εν ανάγκη να παίρνουν τις οργανικές των νεότερων.Υ.Γ.Αυτό το "λόγω..τύχης" ομολογώ ότι με ξεπερνά.Από πότε απαγορεύεται ένας νεότερος να έχει οργανική θέση με πλήρες ωράριο;Την έκλεψε από κανέναν;Από τη μια το esos ,από την άλλη το alfavita,και μετά περιμένουμε προκοπή...
Το ποιος θα βρεθεί σήμερα υπεράριθμος, είναι καθαρά θέμα τύχης.....Λογικό είναι να φύγει αυτός που ήρθε τελευταίος στην περιοχή μετάθεσης, που μπορεί να είναι παλιός ή νέος.