0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως βέβαια να εννοείς την περίπτωση, που κάποιος τοποθετήθηκε κάπου και ενώ μπορούσε να πάει πιο κοντά στο σπίτι του δεν το έκανε με το φόβο της υπεραριθμίας. Αυτή η σκέψη μπορεί να έγινε μόνο τα τελευταία 1-2 χρόνια καθώς παλιότερα δεν υπήρχε λόγος να σκέφτεσαι έτσι. Άρα αυτή τη δυνατότητα θα την είχε μόνο κάποιος νέος.Ο παλιός ήταν εγκλωβισμένος στην οργανική του.
Και κάτι ακόμα:γιατί ο παλιός ήταν εγκλωβισμένος στην οργανική του;Τη λέξη ¨βελτίωση¨δεν την έχει ακούσει;
@ΜΗΧΜΗΧα)Οχι,αλλά μπορεί να συνέβη το αντίστροφο.Κάποιος μπορεί να είχε τη δυνατότητα να έρθει πιο κοντά αλλά δεν το έκανε για τους λόγους που προανέφερα.β)Αρα μου λες ότι εκ του ασφαλούς τώρα έρχεται και ζητάει την οργανική που υπηρετούσε κάποιος άλλος,ενώ ο ίδιος απαξίωνε να την υπηρετήσει;Τέλος πάντων,νομίζω ότι ανέδειξα πως η κατοχή οργανικής δεν είναι απλό ζήτημα και έτσι θα έπρεπε να είναι.Αλίμονο εάν πάψει να εξασφαλίζει τον εκπ/κό με κάποιον τρόπο.Χαθήκαμε... (και,ναι,ΜΗΧΜΗΧ,δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου)@bitchΙσχύουν και για εσένα ό,τι έγραψα στον συνάδελφο παραπάνω με την παράκληση να κοιτάξεις λίγο πάλι τα Α και τα Γ σου.
Όταν κάνεις αίτηση για μετάθεση δε γνωρίζεις τα κενά.Είναι εντελώς στα τυφλά.Μπορεί να μείνεις στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Σωστά;
"Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου .. με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, ... εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης. "