0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χωρίς να θέλω να μαλώσω με κανέναν, εμείς που διοριστίκαμε μεσω ΑΣΕΠ είμαστε οι πιο αδικημένοι για άλλη μια φορά... Διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ εδώ και 4 χρόνια μετά από 2 χρόνια απίστευτου διαβάσματος... Τον τελευταίο χρόνο δεν έβγαινα καν από το σπίτι και διάβαζα όλη μέρα.. Και συγνώμη που θα το πω αλλά σε όποιο σχολείο και αν έχω πάει φαίνεται η διαφορά μου με παλαιότερους συναδέλφους.. Εγώ έχω πολύ περισσοτερες γνώσεις από κάποιους άλλους που έχουν βολευτει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν βαρεθεί την ζωή τους.. Και μπήκαν απλά γιατί ήρθε η σειρά τους ή με άλλους τρόπους... Δεν έχω κάτι με τους συναδέρφους, απλά νιώθω παρα πάρα πολυ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ...... Γιατί μπήκα μετα από πολύ κόπο... Ξερω πολλούς δεν σας αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. Και παλι εμείς θα την πατήσουμε οι νέοι εκπαιδευτικοί.
αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια μετάθεσης. Το ότι έχουν ίδια χρόνια υπηρεσίας δεν σημαίνει πως έχουν και τα ίδια μόρια. άλλο να υπηρετείς στο Ναύπλιο και άλλο στο Καστελόριζο. Τα μόριά σου διαφοροποιούνται. Σε περίπτωση ισοψηφίας μορίων η εγκύκλιος μεταθέσεων αναγράφει πάντως τα εξής : σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 11 και 13 του Π.Δ. 50/96, προηγούνται οι εκπαιδευτικοί που υπερέχουν κατά κριτήριο, εάν αυτά συντρέχουν και με την εξής σειρά:α) στη συνυπηρέτησηβ) στην εντοπιότηταγ) στους οικογενειακούς λόγουςδ) στη συνολική υπηρεσίαε) στις δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνστ) στην πρώτη προτίμηση.Σε περίπτωση ισοβαθμίας και στα επιμέρους κριτήρια τότε λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία και η σειρά δημοσίευσης του διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Οι διορισμένοι με ΑΣΕΠ εισήλθαν στην εκπαίδευση μέσω του μοναδικού Θεσμοθετημένου μηχανισμούδιορισμών στην χώρα μας εδω και 12 (τι σύμπτωση ! ) χρόνια...
Παράθεση από: laertis στις Ιουνίου 01, 2013, 12:57:12 pmΟι διορισμένοι με ΑΣΕΠ εισήλθαν στην εκπαίδευση μέσω του μοναδικού Θεσμοθετημένου μηχανισμούδιορισμών στην χώρα μας εδω και 12 (τι σύμπτωση ! ) χρόνια...μια μικρή διόρθωση (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά για να είμαστε ακριβείς): οι πρώτοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ έγιναν πριν 14 χρόνια..
Παράθεση από: Massimoap στις Μαΐου 31, 2013, 09:24:13 pmΠαράθεση από: guest1234 στις Μαΐου 31, 2013, 09:22:35 pmκαλησπέρα. μια ερώτηση. τα 12 χρόνια και κάτω που λένεότι παίρνεις υποχρεωτική μετάθεση, είναι μέσα η προυπηρεσία ως αναπληρωτής;δηλαδή ένας καθηγητής που διορίστηκε το 2003 και έχει και2 χρόνια προυπηρεσία ως αναπληρωτης θεωρούν ότι έχει 12 χρόνια;ή τα 12 χρόνια εννοούν αυτά που είσαι διορισμένος;όλα υπολογίζονται. Όλα υπολογίζονται αλλά τα χρόνια των αναπληρωτών δεν υπολογίζονται ολόκληρα.
Παράθεση από: guest1234 στις Μαΐου 31, 2013, 09:22:35 pmκαλησπέρα. μια ερώτηση. τα 12 χρόνια και κάτω που λένεότι παίρνεις υποχρεωτική μετάθεση, είναι μέσα η προυπηρεσία ως αναπληρωτής;δηλαδή ένας καθηγητής που διορίστηκε το 2003 και έχει και2 χρόνια προυπηρεσία ως αναπληρωτης θεωρούν ότι έχει 12 χρόνια;ή τα 12 χρόνια εννοούν αυτά που είσαι διορισμένος;όλα υπολογίζονται.
καλησπέρα. μια ερώτηση. τα 12 χρόνια και κάτω που λένεότι παίρνεις υποχρεωτική μετάθεση, είναι μέσα η προυπηρεσία ως αναπληρωτής;δηλαδή ένας καθηγητής που διορίστηκε το 2003 και έχει και2 χρόνια προυπηρεσία ως αναπληρωτης θεωρούν ότι έχει 12 χρόνια;ή τα 12 χρόνια εννοούν αυτά που είσαι διορισμένος;