0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουνίου 01, 2013, 01:26:11 pmχωρίς να θέλω να μαλώσω με κανέναν, εμείς που διοριστίκαμε μεσω ΑΣΕΠ είμαστε οι πιο αδικημένοι για άλλη μια φορά... Διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ εδώ και 4 χρόνια μετά από 2 χρόνια απίστευτου διαβάσματος... Τον τελευταίο χρόνο δεν έβγαινα καν από το σπίτι και διάβαζα όλη μέρα.. Και συγνώμη που θα το πω αλλά σε όποιο σχολείο και αν έχω πάει φαίνεται η διαφορά μου με παλαιότερους συναδέλφους.. Εγώ έχω πολύ περισσοτερες γνώσεις από κάποιους άλλους που έχουν βολευτει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν βαρεθεί την ζωή τους.. Και μπήκαν απλά γιατί ήρθε η σειρά τους ή με άλλους τρόπους... Δεν έχω κάτι με τους συναδέρφους, απλά νιώθω παρα πάρα πολυ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ...... Γιατί μπήκα μετα από πολύ κόπο... Ξερω πολλούς δεν σας αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. Και παλι εμείς θα την πατήσουμε οι νέοι εκπαιδευτικοί.Έτσι ακριβώς είναι.
χωρίς να θέλω να μαλώσω με κανέναν, εμείς που διοριστίκαμε μεσω ΑΣΕΠ είμαστε οι πιο αδικημένοι για άλλη μια φορά... Διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ εδώ και 4 χρόνια μετά από 2 χρόνια απίστευτου διαβάσματος... Τον τελευταίο χρόνο δεν έβγαινα καν από το σπίτι και διάβαζα όλη μέρα.. Και συγνώμη που θα το πω αλλά σε όποιο σχολείο και αν έχω πάει φαίνεται η διαφορά μου με παλαιότερους συναδέλφους.. Εγώ έχω πολύ περισσοτερες γνώσεις από κάποιους άλλους που έχουν βολευτει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν βαρεθεί την ζωή τους.. Και μπήκαν απλά γιατί ήρθε η σειρά τους ή με άλλους τρόπους... Δεν έχω κάτι με τους συναδέρφους, απλά νιώθω παρα πάρα πολυ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ...... Γιατί μπήκα μετα από πολύ κόπο... Ξερω πολλούς δεν σας αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. Και παλι εμείς θα την πατήσουμε οι νέοι εκπαιδευτικοί.
κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. στο σχολείο μου διορισμένοι με ασεπ και χωρίς άλλη διδακτική εμπειρία δεν μπορούν να σταθούν στην τάξη. είναι το αντίστοιχο με καθηγητές πανεπιστημίου που δεν τους καταλαβαίνει κανείς από αυτούς φοιτητές τους γιατι δεν έχουν καμία μεταδοτικότητα.
Ορίστε ο σύλλογος διορισθέντων με ΑΣΕΠ: Dorea, laertis, MHXMHX, antonispe20.Όλοι γράφετε στην ίδια σελίδα ότι χρειάζονται συντονισμό όσοι διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ, επειδή αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα. Ανοίξτε ένα τόπικ και μαζέψτε συμμετοχές, ώστε να συζητηθούν οι νομικές ενέργειες/επιλογές που υπάρχουν και να είστε έτοιμοι όποια μέρα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε.Αν εμείς που είμαστε διοριστέοι του ΑΣΕΠ 2008 μπορέσαμε να συντονιστούμε νομικά, εσείς γιατί να μην μπορείτε;
Απορία αφελούς: Απ' ό,τι είδα παντού υπάρχουν κυρίως πλεονάσματα σε όλες τις ειδικότητες. Πού θα μας πάνε με τις υποχρεωτικές μετακινήσεις; Ή μήπως θα μας απολύσουν όλους;