0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπερδευτηκα καθολου .Παρακολουθω με περιεργεια πως διαμορφωνεται ο χαρτης των κενων-πλεονασματων να δω πως θα τα καταφερουν του χρονου να ΞΑΝΑ ανοιξουν οι βιβλιοθηκες σε συγκεκριμενο νησι των Κυκλαδων
Παράθεση από: madonna mia στις Ιουνίου 03, 2013, 10:16:20 pmΔεν μπερδευτηκα καθολου .Παρακολουθω με περιεργεια πως διαμορφωνεται ο χαρτης των κενων-πλεονασματων να δω πως θα τα καταφερουν του χρονου να ΞΑΝΑ ανοιξουν οι βιβλιοθηκες σε συγκεκριμενο νησι των Κυκλαδων μμμ μάλλον κάνεις λάθος
Το διαβασα πολλες φορες αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι.Ανηκω και στις 2 βαθμιδες (αγγλικων). Η ερωτηση μου ειναι η εξηςΟι υπεραθιμοι αυτων των κλαδων θα ενταχθουν στους πινακες υποχρεωτικης μεταθεσεις ή ολοι ανεξαιρετως?
Παράθεση από: GTI στις Ιουνίου 04, 2013, 09:20:59 amΤο διαβασα πολλες φορες αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι.Ανηκω και στις 2 βαθμιδες (αγγλικων). Η ερωτηση μου ειναι η εξηςΟι υπεραθιμοι αυτων των κλαδων θα ενταχθουν στους πινακες υποχρεωτικης μεταθεσεις ή ολοι ανεξαιρετως?Αυτό δεν το έχει διευκρινίσει κανένας... Ούτε κι εγώ ξέρω τι θα γίνει. Θα μας αναδιατάξουν πανελλαδικώς;
Απορία: Όταν λέμε 12 χρόνια, μιλάμε για πραγματική υπηρεσία ή παίζει ρόλο και ο βαθμός, που σου δίνει πχ 2 έτη για μεταπτυχιακό??
το 'χετε καταλάβει πως οι κάτω των 12 ετών προϋπηρεσία λεγόμαστε ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ http://esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/ypoyrgos-paideias-endexomeno-apolyseon-ekpaideytikon(αν ερμήνευσα σωστά)
Παράθεση από: nefeli999 στις Ιουνίου 04, 2013, 10:26:37 amΑπορία: Όταν λέμε 12 χρόνια, μιλάμε για πραγματική υπηρεσία ή παίζει ρόλο και ο βαθμός, που σου δίνει πχ 2 έτη για μεταπτυχιακό??μάλλον για αναγνωρισμένη προϋπηρεσία.