0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα βρε παιδιά τα τελευταία χρόνια το επίπεδο των θεμάτων ειδικά στη φυσική έχει εκτοξευθεί! Δεν είναι τόσο εύκολο να γράψει κάποιος 20 μόνο με παπαγαλία!
arvila, πολύ προχωρημένη η σκέψη σου..., παραείναι..., δεν μπορούμε με τίποτα να συμβαδίσουμε. Άστο..., μην επιμένεις...
Παράθεση από: kamia elpida στις Μαΐου 12, 2013, 04:16:23 pmΠες μου ότι δεν μπαίνεισ σε τάξη? ... σε παρακαλω πες μουφυσικά και μπαίνω, και συχνά βάζω αιφνιδιαστικά διαγωνίσματα εφ΄όλης της ύλης.Έτσι καταστρέφω την παπαγαλία και οικοδομώ την μετα-γνώση, που είναι το απόσταγμα της γνώσης.
Πες μου ότι δεν μπαίνεισ σε τάξη? ... σε παρακαλω πες μου
Παράθεση από: arvila στις Μαΐου 12, 2013, 04:17:53 pmΠαράθεση από: kamia elpida στις Μαΐου 12, 2013, 04:16:23 pmΠες μου ότι δεν μπαίνεισ σε τάξη? ... σε παρακαλω πες μουφυσικά και μπαίνω, και συχνά βάζω αιφνιδιαστικά διαγωνίσματα εφ΄όλης της ύλης.Έτσι καταστρέφω την παπαγαλία και οικοδομώ την μετα-γνώση, που είναι το απόσταγμα της γνώσης.Αν δε μας δουλευεις, μηπως να σκεφτουμε λιγο καλυτερα το ενδεχομενο της αξιολογησης των καθηγητων?
Πάντως οι εκπαιδευτικοί που έδωσαν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2009 δεν ήξεραν πότε θα δώσουν επειδή ο διαγωνισμός αναβλήθηκε λόγω των αγροτών που είχαν κλείσει τους δρόμους. Ειδικά οι τεχνικές ειδικότητες γράψαμε εντελώς απρόσμενα μετά από μήνες αναμονής στα μέσα Ιουνίου του 2009 και τα αποτελέσματά μας βγήκαν το Νοέμβριο του 2009, για αυτό οι διορισμοί της α΄ φουρνιάς έγιναν το Δεκέμβριο του 2009.Νομίζω ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις σου...ε arvila; Κι εγώ δεν προετοιμάστηκα, καθώς μου είχαν σπάσει τα νεύρα οι αναβολές...είχα και 21 ώρες στο σχολείο και πιστοποιούσα και τη γνώση υπολογιστών παράλληλα!Δεν έχω δώσει ποτέ εξετάσεις σε πιο αντίξοες συνθήκες μέσα σε καύσωνα. Ήμουν καλεσμένος και σε γάμο εκείνο το Σαββατοκύριακο και δεν ήξερα τι να κάνω... Τελικά και στο γάμο πήγα και τις εξετάσεις έδωσα και διοριστέος είμαι. Μόνο διορισμένος δεν είμαι, αλλά θα φροντίσουμε και αυτό.
Αν δεν ξερουν το ποτε θα δωσουν αποφευγετε η παπαγαλια της μεθοδολογιας που δινουν τα φροντιστηρια. Γιατι τα παιδια μπορουν να παπαγαλιζουν μονο οταν ξερουν την ημερομηνια που θα δωσουν το μαθημα διαφορετικα δεν μπορουν; Δεν ξερω τι ειδικοτητα εισαι αλλα φυικη και μαθηματικα μονο παπαγαλιζοντας δεν γρ΄΄αφεις οσο και αν το θες. Γιατι η αξιλογηση των εκεπαιδευτικων που σου ανεφεραν ειναι απειλη. Εσυ δεν ειπες να παιρνουν τους καλυτερους; Το οτι εγραψες στον ΑΣΕΠ συμαινει οτι εχει γνωσεις φτανει ομως μονο αυτο για να μπεις σε μια ταξη και να διδαξεις;
Γιατι ειναι απειλη η αξιολογηση
Μηπως να παιρνουμε και το γραπτο των μαθητων σε ανυποπτο χρονο? Μηπως δε πρεπει να ξερουν ποσο χρονο εχουν στη διαθεση τους? Χτυπαει κι αυτο την παπαγαλια? Ειναι κριμα που ειστε εκπαιδευτικος και σκεφτεστε με αυτον τον τροπο...