0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα δε μου ήρθε ακόμη, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους της Δ/νσης μου πήγε. Υποψιάζομαι πως μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το θυροτηλέφωνο δε λειτουργεί... Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα το θυροκολλήσουν αν π.χ. προσπαθήσουν και αύριο και δεν απαντήσω; Και αν το θυροκολλήσουν, πού;;; Στην είσοδο της πολυκατοικίας;;;;
Με πήραν τηλέφωνο από το ΑΤ να πάω να το πάρω!!!! Δεν είμαστε καλά! (όπως τους απάντησα κιόλας)
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 14, 2013, 07:28:07 pmΚαι επίσης, οι αποστολές των φύλλων επιστράτευσης έγιναν (ή έπρεπε να γίνουν) στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσε στη ΔΔΕ του ο κάθε εκπαιδευτικός. Αν αυτοί τα έστελναν εκεί που κάποτε εργαζόταν πριν αρκετά χρόνια, είναι ευθύνη της ΔΔΕ. Η αστυνομία δεν εμπλέκεται (πέρα του ότι απλά κάνει τον ταχυδρόμο για τυπικούς λόγους).Και μη μου αναφέρεις κανέναν νόμο του 1900 που πιθανόν να αναφέρει ότι, όπου πας στην επικράτεια της χώρας, πρέπει να πηγαίνεις άμεσα σε Α.Τ. να δηλώνεις ότι είσαι εκεί τώρα.. ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ??ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ .....Σ εμένα σαν διευθυνση κατοικίας μου έχουν βάλει το μαγαζί του πατερα μου!!!!!!!!!!!! Εχει κατάστημα στο κεντρο της επαρχιακης μας πολης , η μονιμη κατοικια μου εδω και 20 χρόνια είναι περιφερειακά της πόλης!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!
Και επίσης, οι αποστολές των φύλλων επιστράτευσης έγιναν (ή έπρεπε να γίνουν) στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσε στη ΔΔΕ του ο κάθε εκπαιδευτικός. Αν αυτοί τα έστελναν εκεί που κάποτε εργαζόταν πριν αρκετά χρόνια, είναι ευθύνη της ΔΔΕ. Η αστυνομία δεν εμπλέκεται (πέρα του ότι απλά κάνει τον ταχυδρόμο για τυπικούς λόγους).Και μη μου αναφέρεις κανέναν νόμο του 1900 που πιθανόν να αναφέρει ότι, όπου πας στην επικράτεια της χώρας, πρέπει να πηγαίνεις άμεσα σε Α.Τ. να δηλώνεις ότι είσαι εκεί τώρα..
Παράθεση από: angela_p στις Μαΐου 14, 2013, 09:30:04 pmΕμένα δε μου ήρθε ακόμη, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους της Δ/νσης μου πήγε. Υποψιάζομαι πως μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το θυροτηλέφωνο δε λειτουργεί... Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα το θυροκολλήσουν αν π.χ. προσπαθήσουν και αύριο και δεν απαντήσω; Και αν το θυροκολλήσουν, πού;;; Στην είσοδο της πολυκατοικίας;;;; Ναι, κατά πάσα πιθανότητα θα το θυροκολλήσουν, είτε στην εξώπορτα του σπιτιού σου ή στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Παντως σημερα ακουγα παντου τον κοσμο να λεει "καλα τους εκαναν, μες στις εξετασεις των παιδιων;" Νομιζουμε εδω μεσα πως σηκωσαμε το λαβαρο της επαναστασης....
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 13, 2013, 04:51:57 pmΠαντως σημερα ακουγα παντου τον κοσμο να λεει "καλα τους εκαναν, μες στις εξετασεις των παιδιων;" Νομιζουμε εδω μεσα πως σηκωσαμε το λαβαρο της επαναστασης....γεια σου MARKO συμφωνω πληρως.....
Καλημέρα κι απο μένα ! Είμαι σπίτι σήμερα, πληρως οριζοντιομένη λόγω μέσης, και έτσι σας διαβάζω και παράλληλα βλέπω τις συζητήσεις στην τηλεόραση. Και εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο θέματα :α. όσοι δεν έλαβαν χαρτί επιστράτευσης δικαιούνται να απεργήσουν χωρις καμια συνεπεια πέραν της μισθολογικής μείωσης για όσο καιρό απεργούν; και β. δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων όταν χωρίς την συναίνεση του επιστρατευμένου γνωστοποιούνται σε τρίτους τα στςοιχεία διεύθυνσης και διαμονής του ;