0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρατηρώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αναβολής της "εκ του ασφαλούς επανάστασης" , και της συνεπακόλουθης κατάληψης των Χειμερινών Ανακτόρων...
[edit]
Aυτό που μου λες είναι ότι επειδή όλοι κοιτάνε τον εαυτούλη τους και έχεις δικαίως απογοητεί, προτιμάς και εσύ να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου, κοινώς "ο σώζων εαυτόν σωθήτω". Είναι σίγουρα μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων. ρεαλιστική,ακριβώς.πρέπει επειγόντως να βρω δουλειά,μπορώ να μπω στο forum και να ασχοληθώ με αυτά τα θέματα για λίγο,αλλά κατα τα άλλα πρέπει να βρω δουλειά Άσε που όταν επιλέγεις να μην ενημερωθείς για κάτι νομίζοντας πως δεν σε αφορά άμεσα, υπάρχει πάντα πιθανότητα να εκπλαγείς στο τέλος. ήδη έχω γράψει ότι ενημερώνομαι και από δω και από τη διευθυνση του σχολείου και από συναδέλφους,παρόλα αυτά εξακολουθώ να υποστηρίζω οτι δε με αφορά άμεσα,με 4 ώρες στο σχολείο δεν θεωρώ τον εαυτό μου εκπαιδευτικό,αν και θα ήθελα να είμαι,όμως ουσιαστικά και κακά τα ψέμματα, ούτε ξέρω τι εργασία θα κάνω τους επόμενους μήνεςΌσο για το forum, δεν είναι τίποτα παραπάνω ή τίποτα παρακάτω απ' αυτό που δηλώνει: ένας χρήσιμος τόπος ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών, ένας τόπος όπου θα διαβάσεις σκέψεις και από άλλους που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εσένα και δεν θέλουν να ξεχαστούν. στην ίδια μοίρα δεν θεωρώ ότι είμαι με τους μόνιμους καθηγητές. τέλος, σε αυτό το θέμα,συζητιέται η επίταξη των εκπαιδευτικών,είναι άστοχο να συνεχίσουμε εδω την κουβέντα αυτή,σε άλλο θέμα αν θέλετε,καλώς.[/quote]
στην ίδια μοίρα δεν θεωρώ ότι είμαι με τους μόνιμους καθηγητές. τέλος, σε αυτό το θέμα,συζητιέται η επίταξη των εκπαιδευτικών,είναι άστοχο να συνεχίσουμε εδω την κουβέντα αυτή,σε άλλο θέμα αν θέλετε,καλώς.[/quote]
Tελικά έχουμε ως λαός τη μοίρα που μας αρμόζει. Δηλ. όλοι οι άλλοι πρέπει να κόπτονται για την πάρτη μας και εμείς για κανέναν. Φοβερή φιλοσοφία ζωής γεμάτη ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.