0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δεν νομίζω ότι η επίταξη απαγορεύει την λύση της υπαλληλικής σχέσης των εργαζομένων γενικώς. Αν ήταν έτσι τότε δεν θα υπήρχαν συνταξιοδοτήσεις ή και παραιτήσεις. σίγουρα έχουν παγώσει και αυτές;Π.χ. το χαρτί της επίταξης αναφέρει ότι πρέπει να παρασχεθούν οι προσωπικές υπηρεσίες στον τόπο εργασίας σύμφωνα με το ωράριο εκπλήρωσης υπηρεσιακών καθηκόντων.Αν λοιπόν κάποιου/κάποιας έχει λυθεί η υπαλληλική σχέση λογικά δεν ισχύει και η επίταξη.
Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση; και συγχωρέστε με αν είμαι εκτός θέματος.Αν λέω αν παραιτηθεί το ΔΣ της ΟΛΜΕ προφανώς δεν μπορεί να εγκριθεί μια απεργία σωστά;Αν λοιπόν προκηρυχθούν εκλογές για μετά τις Πανελλήνιες για νέο ΔΣ στην ΟΛΜΕ τότε ποιοι είναι οι λόγοι ύπαρξης της επιστράτευσης;
Παράθεση από: guestteacher στις Μαΐου 19, 2013, 07:18:16 pmΣυγγνώμη να κάνω μια ερώτηση; και συγχωρέστε με αν είμαι εκτός θέματος.Αν λέω αν παραιτηθεί το ΔΣ της ΟΛΜΕ προφανώς δεν μπορεί να εγκριθεί μια απεργία σωστά;Αν λοιπόν προκηρυχθούν εκλογές για μετά τις Πανελλήνιες για νέο ΔΣ στην ΟΛΜΕ τότε ποιοι είναι οι λόγοι ύπαρξης της επιστράτευσης;Η απεργία ισχύει και έχει ανασταλεί λόγω επιστράτευσης.Αν αρθεί η επιστράτευση, τότε η ψηφισμένη απεργία θα πραγματοποιηθεί αυτόματα, και αυτό είναι που θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση.