0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μας είπαν στις πανελλαδικές να είμαστε 7 παρα τέταρτο στο εξεταστικό κέντρο και τις άλλες μέρες στις ενδοσχολικές όλοι είτε έχουμε επιτήρηση ή όχι 8-2.
ο διευθυντής μας σήμερα μας είπε ότι πρεπει απο εδώ και πέρα να ερχόμαστε 8-2 και ότι αν θέλει κάποιος να μην έρθει θα πάρει την ευθύνη αν συμβεί κατί. (δηλαδή ακόμα και επιτήρηση να μην έχουμε όλες τις μέρες 8-2΄)Εγώ πιστεύω ότι για να σε κρατήσει πρέπει να σου αναθέσει εργασία σχετική με τα καθήκοντα σου και δεν μπορει να σε κραταει χωρις να κανεις τιποτα. Έχω άδικο; Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας.
Συνάδελφε θεωρείς ότι όλοι οι καθηγητές κάθονται από τις 8-2;
Παράθεση από: filologos100 στις Μαΐου 15, 2013, 04:22:32 pmο διευθυντής μας σήμερα μας είπε ότι πρεπει απο εδώ και πέρα να ερχόμαστε 8-2 και ότι αν θέλει κάποιος να μην έρθει θα πάρει την ευθύνη αν συμβεί κατί. (δηλαδή ακόμα και επιτήρηση να μην έχουμε όλες τις μέρες 8-2΄)Εγώ πιστεύω ότι για να σε κρατήσει πρέπει να σου αναθέσει εργασία σχετική με τα καθήκοντα σου και δεν μπορει να σε κραταει χωρις να κανεις τιποτα. Έχω άδικο; Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας.Και σε μας το ίδιο είπε! Απλά είναι το θέμα το τι θα κάνουμε τόσες ώρες κάθε μέρα!
και στο δικο μας σχολειο τα ιδια.Οταν επιτηρουμε στις πανελληνιες να ειμαστε εκει στις 6.45 κι ολες τις αλλες μερες στο σχολειο μας 8-2.Μαλιστα αναρωτιομασταν αν ειναι κεντρικη οδηγια ή ιδεα του δ/ντη εκπ/σης του νομού.Φαινεται οτι ισχυει το πρωτο.Ο δ/ντης του σχολειου ειπε οτι το στηριξαν στο καθεστως επιταξης κι επισης (οπως γραφεται και σε προηγουμενο μηνυμα απο τον filologo100 ) οτι δεν μπορει να καλυψει καποιον που θα λειψει