0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητοι φιλοι εγω απο την αρχη της χρονιας δουλευω αδιαμαρτυρητα αυτο το ωραριο στο σχολειο που ειμαι,απορω πραγματικα με το τι προβλημα εχετε...αυτα βλεπουν δυστυχως οι αλλοι εξω και μας βριζουν...σκεφτειτε να διαβαζε την συζητηση μας αυτη καποιος που δεν ειναι καθηγητης!!!
Δεν έχεις άδικο συνάδελφε! Απλά η αλήθεια είναι ότι δεν περνά εύκολα η ώρα..!
Εμάς δε μας είπαν τίποτε στο σχολείο σήμερα για παραμονή 8-2 κ ήμουν εκεί μέχρι τις 3 παρά. Τι γίνεται ρε παιδιά;
Ειδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2
Παράθεση από: GILDA στις Μάιος 15, 2013, 09:43:34 μμΕμάς δε μας είπαν τίποτε στο σχολείο σήμερα για παραμονή 8-2 κ ήμουν εκεί μέχρι τις 3 παρά. Τι γίνεται ρε παιδιά;Εχει να κάνει με τον διευθυντή!! Στα περισσότερα της περιφέρειας που ανήκω όντως δεν είπαν!
Παράθεση από: nikolopol στις Μάιος 15, 2013, 10:14:34 μμΕιδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2Ρε παιδιά που είναι αυτή η οδηγία ?λέτε ότι την είδατε 3-4 εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν την έχω δει πουθενά.... κάποιος χριστιανός ας την βάλει κάπου να την δούμε γιατί να βγήκε κάτι τέτοιο από το υπουργείο επίσημα μου μυρίζει φήμη...