Σύνολο ψηφοφόρων: 23
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσα γράφεις αναφέρονται στον προηγούμενο νόμο και όχι σε αυτόν που μπορεί να βγειπρόσεχε τι αντιγράφεις
Πολυ must προορισμος τα σχολεία τωρα τελευταια. Αυτα να δει ο Υπουργος και να αυξηση μισθους. Μεχρι και απογευμα στα σχολεια εως 7-8 το απογευμα. Διευθυντες εκπαιδευσης, διευθυντες σχολειων εκπαιδευτικοι συζυγοι εκπαιδευτικων ολοι στο εργο που επιβαλετε να γινει προκειμενου να ειναι ολα οπως θελουμε. Αλλα εμεις ξερουμε.....
Τόσες μέρες κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και διαβάζω... Μερικές φορές δεν ξέρω αν πρέπει να σκάσω στα γέλια από αυτά που γράφονται!Αυτό που θα ήθελα να πω εγώ είναι το εξής: 1. Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τις παρανομίες που αφήνονται να εννοηθούν; Αν ναι, τότε ένα πράγμα επιβάλλεται να κάνετε: επώνυμη καταγγελία με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Αν όχι, τότε δε μπορείτε να εκθέτετε έτσι ανθρώπους, και μη μου πείτε ότι δεν έχετε πει ονόματα... τι κάνει νιάου στα κεραμύδια!!!2. Καλό θα είναι πρωτού ξεκινήσουμε να γράφουμε κάτι να ψάχνουμε λίγο παραπάνω τα πράγματα, δηλαδή ποιά είναι η αρμοδιότητα του καθενός (ΥΠΔ
mammos ευχαριστούμε για το μάθημα ιστορίας ότι ο Καίσαρας δολοφονήθηκε και όχι απλά από τη Σύγκλητό (που δεν ήταν δικιά του - κοίτα λίγο τι ήταν η Σύγκλητος πρώτα) και όσο για τον Νέρωνα, αυτός έκαψε τη Ρώμη αλλά πήγε να τα φορτώσει αλλού... στο τέλος όμως έμεινε στην ιστορία για έναν από τους χειρότερους αυτοκράτορες!!!Τώρα για το αν καίγομαι να μάθω αν είσαι αναπληρωτής ή μόνιμος.... διόλου με ενδιαφέρει!Και απλά στο ξαναλέω: κάνε επώνυμη καταγγελία στο Υπουργείο και στην Περιφερειακή Διεύθυνση.Ότι και να λέμε αφού θεωρείς ότι έχουν γίνει παρανομίες που μπορείς να τις τεκμηριώσεις... τι κάθεσαι και απλά γράφεις σε ένα forum;