0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Στο internet μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ό,τι θέμα θέλει. Ένας λόγος λοιπόν παραπάνω η επιτροπή να είναι πιο προσεκτική όταν επιλέγει θέματα.
Επαναλαμβάνω την άποψή μου: από τη στιγμή που δεν μπήκε κανένα αυτούσιο πρόβλημα ως έχει στις εξετάσεις, δεν τίθεται κανένα θέμα.
Η μόνη πιθανή αντίρρησή μου για το θέμα αυτό είναι από πλευράς φυσικής, δηλαδή να μπαίνουν πιο σαφή θέματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Παράθεση από: aspinoulas στις Μαΐου 23, 2013, 12:39:28 pmΚαλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Στο internet μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ό,τι θέμα θέλει. Ένας λόγος λοιπόν παραπάνω η επιτροπή να είναι πιο προσεκτική όταν επιλέγει θέματα.έχεις δίκιο για το διαδίκτυο αλλά για το καθένας.... μακάρι να ήταν ο οποιοδήποτε που πρότεινε την ιδέα της άσκησης. Εδώ ο καθένας ήταν μέλος της επιτροπής των εξετάσεων...
Επαναλαμβάνω την άποψή μου: από τη στιγμή που δεν μπήκε κανένα αυτούσιο πρόβλημα ως έχει στις εξετάσεις, δεν τίθεται κανένα θέμα. Η μόνη πιθανή αντίρρησή μου για το θέμα αυτό είναι από πλευράς φυσικής, δηλαδή να μπαίνουν πιο σαφή θέματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Πέραν του ότι ότι ο "καθένας" ήταν μέλος της επιτροπής των εξετάσεων, δεν πρόκειται για θέμα που είχε ανέβει στο διαδίκτυο σε εντελώς ανύποπτο χρόνο (π.χ πέρυσι), όπως όλες οι ασκήσεις που κυκλοφορούν δημοσιευμένες σε βιβλία. Ακόμα και να μην υπήρξε δόλος στην υπόθεση, πρόκειται για κακό χειρισμό.
Μπορούμε να δούμε τι είχε γραφεί ; Σε ποια διεύθυνση;
Από τη στιγμή που είχε αναρτηθεί το Δ θέμα δε θα έπρεπε να μην το βάλουν;
Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) με αφορμή την καταγγελία του Αντιπροέδρου της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών ότι μέλος της –Φυσικός είχε αναρτήσει το 4Ο στο μάθημα «Φυσική Κατεύθυνσης» ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-