0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοινώς υπερασπίζεσαι τους πλέον κανιβάλους της ελληνικής παιδείας.
Η Eva εχει βεβαια δίκιο σε αυτα που λέει και είναι η πίκρα που μιλάει. Ομως Εβα μου είναι ανθρώπινο και ο,τι και να μου λες δεν νομιζω πως πιστευεις αυτό που γραφεις. Διακιολογημένη η αγανάκτηση σου ομως...
αυτοί που τώρα αγωνίζονται είναι αυτοί που ξέχασαν τους αγώνες εδώ και χρόνια , τώρα που θυμήθηκαν τους αγώνες, η εκπαίδευση τους έχει ξεχάσει- ξεγράψει
αυτοί που τώρα αγωνίζονται είναι αυτοί που ξέχασαν τους αγώνες εδώ και χρόνια , τώρα που θυμήθηκαν τους αγώνες, η εκπαίδευση τους έχει ξεχάσει
Εγώ, πάντως, που είδα τα ονόματα των 2.500 περίπου της τεχνικής εκπαίδευσης, που απολύθηκαν, ΕΣΚΑΣΑ από τη στεναχώρια μου και λυπάμαι υπερβολικά για όσους ακολουθήσουν τον Σεπτέμβρη. Οργή γι' αυτούς που καταστρέφουν την Παιδεία και όχι για συναδέλφους μας.
@foibos81 πλάκα με κάνεις... για ποιον ιδιωτικό τομέα μιλάς που πληρώνεσαι μετά από μήνες ή μένεις απλήρωτος ή που ιδιωτικά εκπαιδευτήρια βγάζουν ολόκληρη τη χρονιά με δοκιμαστικά και δε πληρώνουν κανένα.Δουλεύω εξάωρο σε παιδικό σταθμό και παίρνω γύρω στα 550 ευρώ αλλά δε θα μείνω για πολύ...Είμαστε η γενιά των 586 βιογραφικών.... ! Για ευρώ, ούτε λόγος!
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 19, 2013, 11:22:05 pmΕγώ, πάντως, που είδα τα ονόματα των 2.500 περίπου της τεχνικής εκπαίδευσης, που απολύθηκαν, ΕΣΚΑΣΑ από τη στεναχώρια μου και λυπάμαι υπερβολικά για όσους ακολουθήσουν τον Σεπτέμβρη. Οργή γι' αυτούς που καταστρέφουν την Παιδεία και όχι για συναδέλφους μας.Κάποιοι άλλοι μειδίασαν χαιρέκακα στον βωμό της συναδελφικότητας..! Και με το καληνύχτα ..."καλή αιτησούλα".... "συνάδελφοι" .... μπλιαχ μου χάλασε το στομάχι...
Ο έλληνας είναι πάντα αχάριστος.Ότι και να του δώσουν θέλει περισσότερα. Δηλαδή αν είσαι κοντά στο σπίτι σου που στο καλό είναι κακό να σου δίνει ο άλλος 550 ευρώ, να ξέρεις ότι κάθε μήνα θα πληρώνεσαι και σου βάζει και ένσημα;...E ρε δεν πάμε καλά !!!!