0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πέσαμε πάνω σε διαθεσιμότητες και ετοιμασία του νομοσχεδίου για διαβούλευση , αλλιώς η εγκύκλιος είναι έτοιμη και έχει δωθεί για υπογραφές από την Δευτέρα! κανείς λοιπόν δεν μπορεί να ρισκάρει πότε θα βγει. δυστυχώς αυτά.
Νομίζω πως ο βασικός λόγος που δεν γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους, είναι γιατί ακόμα δεν έχει ληφθεί μέριμνα να υπάρχει ησ χετική υποδομή. Δηλαδή υποδομή, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει οτι πχ ταυτόχρονα 4-5 χιλιάδες άτομα θα προσπαθούν να υποβάλλουν αίτηση και το σύστημα τις 2-3 πρώτες ημέρες τις "λογικές" ώρες θα είναι πεσμένο. Αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλά πληροφοριακά συστήματα υπουργείων.
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αυγούστου 01, 2013, 10:06:16 amΝομίζω πως ο βασικός λόγος που δεν γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους, είναι γιατί ακόμα δεν έχει ληφθεί μέριμνα να υπάρχει ησ χετική υποδομή. Δηλαδή υποδομή, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει οτι πχ ταυτόχρονα 4-5 χιλιάδες άτομα θα προσπαθούν να υποβάλλουν αίτηση και το σύστημα τις 2-3 πρώτες ημέρες τις "λογικές" ώρες θα είναι πεσμένο. Αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλά πληροφοριακά συστήματα υπουργείων.εγω πιστευω οτι αν γινοταν ηλεκτρονικα θα λυνανε ακριβως αυτο το προβλημα να προσπαθουν να περασουν ταυτοχρονα 4-5 χιλιαδες αιτησεις γιατι θα περνουσαν ολο το 24ωρο και οχι τις εργασιμες ωρες 7-2 που κανουμε τις αιτησεις στις δευτεροβαθμιες
επίσης ξέχασα να αναφέρω , ένας ακόμα λόγος της καθυστέρησης στην εγκύκλιο, είναι μία συζήτηση που γίνεται σχετικά με το αν δικαιούνται- και με ποιο τρόπο θα γραφεί στην εγκύκλιο αναπληρωτών και ωρομισθίων- να υποβάλλουν αίτηση κάποιοι από τους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
απλώς θα προσθέσουν ένα επιπλέον κουτακι στις επιλογές "είμαι υπάλληλος σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με την υπ. αριθμ. .......ΚΥΑ" και τσεκάρεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ.....
Θέλω να δω ρε τα μούτρα σας όταν με το καλό πρώτα ο Θεός γεροί να'μαστε βγει η εγκύκλιος και λέει ότι θα τις υποβάλουμε ηλεκτρονικά!!! Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές! Όπως κάθε χρόνο άλλωστε,με τις ερωτήσεις των υποψήφιων ωρομίσθιων-αναπληρωτών του τύπου : εκεί που λέει ημερομηνία κτίσης πτυχίου τι βάζω? ΥΓ: Προτείνω κάποιος που έχει άνεση στο γραπτό λόγο να κάτσει και να συντάξει μία δήλωση μετάνοιας στην περίπτωση που θα μπορούμε , λέμε τώρα, να υποβάλουμε την αίτηση μας ηλεκτρονικά.