0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε τους ενδιαφέρει αν ταλαιπωρείσαι ή όχι καλέ μου αναπληρωτή!! Θα φας και μια μέρα στο περίμενε, ε και? ? Σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τους ενδιαφέρει να γίνουν γρήγορα για να εισπράξουν γρηγορότερα!
Παράθεση από: derosi στις Αυγούστου 01, 2013, 05:22:37 pmΑν δεν γίνουν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις, τα έχουμε ξαναπεί ότι αίτηση θα πρέπει να κάνουν μόνο όσοι έχουν δουλέψει ως αναπληρωτές τα τελευταία 3-4 χρόνια,είναι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών με προϋπηρεσία και μόρια από ΑΣΕΠ. Έχω τύχει καταστάσεις από άλλες χρονιές απείρου κάλους: θεολόγοι, φιλόλογοι κ.α. χωρίς προϋπηρεσία και μόρια ΑΣΕΠ να ερχονται να κάνουν αιτήσεις αυξάνοντας την αναμονή και την ταλαιπωρία από τις ουρές, για να εγγραφούν στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας και να παίρνουν κάθε χρόνο στις ειδικότητες τους (σε όλες γίνεται τώρα αυτό), μόνο λίγους από τον άλλο πίνακα που είναι και ψηλά και αυτοί να μένουν στον άσο. Έλεος ας ξυπνήσουν επιτέλους μερικοί που έχουν φρούδες ελπίδες και ζουν με ψευδαισθήσεις.Πες σε ποια περιοχή είσαι και ώρα να μην πάει κανένας εκείνη την ώρα! Σώπα ρε φίλε; Τι άλλο θα ακούσουμε … Μερικοί νομίζω παραμιλάτε εδώ μέσα …
Αν δεν γίνουν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις, τα έχουμε ξαναπεί ότι αίτηση θα πρέπει να κάνουν μόνο όσοι έχουν δουλέψει ως αναπληρωτές τα τελευταία 3-4 χρόνια,είναι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών με προϋπηρεσία και μόρια από ΑΣΕΠ. Έχω τύχει καταστάσεις από άλλες χρονιές απείρου κάλους: θεολόγοι, φιλόλογοι κ.α. χωρίς προϋπηρεσία και μόρια ΑΣΕΠ να ερχονται να κάνουν αιτήσεις αυξάνοντας την αναμονή και την ταλαιπωρία από τις ουρές, για να εγγραφούν στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας και να παίρνουν κάθε χρόνο στις ειδικότητες τους (σε όλες γίνεται τώρα αυτό), μόνο λίγους από τον άλλο πίνακα που είναι και ψηλά και αυτοί να μένουν στον άσο. Έλεος ας ξυπνήσουν επιτέλους μερικοί που έχουν φρούδες ελπίδες και ζουν με ψευδαισθήσεις.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 01, 2013, 04:46:52 pmΔε τους ενδιαφέρει αν ταλαιπωρείσαι ή όχι καλέ μου αναπληρωτή!! Θα φας και μια μέρα στο περίμενε, ε και? ? Σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τους ενδιαφέρει να γίνουν γρήγορα για να εισπράξουν γρηγορότερα!Γρήγορα; Όταν είχαμε χειρόγραφες φορολογικές δηλώσεις οι προθεσμίες έληγαν τον Μάιο και λίγα χρόνια πριν, το Μάρτιο. Φέτος με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων πάμε τέλος Αυγούστου.
Δε νομίζω πως ευθύνεται η ηλεκτρονική υποβολή γι αυτό. Άλλοι είναι οι λόγοι τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.. σκέψου όμως πως αν η υποβολή ήταν ακόμα χειρόγραφη ίσως πήγαινε ακόμα πιο πίσω...
Δεν ντρέπεστε πια καθόλου? Μια φορα το χρόνο βρε εχετε την ευκαιρια να στηθειτε στην ουρα,να ζησετε αυτην τη μοναδική στιγμη, που λετε μεσα σας να κραταγε μια ζωή !!! χαχαΘα παρετε ενα καφεδακι στο χερι, θα πιασετε κουβεντα με συναδελφους, να πειτε τον πόνο σας, να θυμηθειτε ονειρα οταν πρωτοσταθηκατε σε αυτη τη σειρα για να υποβαλλετε την 1η σας αιτηση.Τι ρίγος σας ειχε διαπερασει τοτε?....το χαμογελο σας απλωνε και φωτιζε το προσωπο σας. Τωρα ομως σαν σε μνημόσυνο θα πατε (οπου μνημοσυνο σημαινει=υπενθύμιση), δεν αξιζει να σταθειτε ορθιοι 5 ωρες? που σαν νερακι θα περασουν. θα μιλησετε και θα φυγετε με ανακουφιση. με την αισθηση πως δεν ειστε μονοι....Ελεος πια με αυτη την γρίνα σας...
Και ποιος είπε ότι δεν παίρνουν από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας;;;Τα τρία τελευταία χρόνια στους δασκάλους φτάνει κάτω από το 1000 νούμερο... .Και στους νηπιαγωγούς παίρνουν από τον Γ πιίνακα