0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση: θα δηλώσω μόνο ακω. Ωρομισθία ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό και αμω φοβάμαι, γιατί τώρα με τη σύμπτυξη των περιοχών, η 1η μου επιλογή έχει και μακρινές αποστάσεις. Όταν κάνουμε αίτηση, αν δεν μας πάρουν ακω, αυτόματα μας καλούν για ενισχυτική ή πρέπει να το δηλώσουμε;
Να ρωτησω κατι....Τις διευθυνσεις εκπαιδευσης για προσληψη ωρομισθιων τις εχουμε καπου στην εγκυκλιο?Ας πουμε αν γραψουμε Αττικη ποιες περιοχες (12 κουτακια εχει) πρεπει να γραψουμε?Που θα τις βρουμε?Ευχαριστω πολύ
Παράθεση από: antchemist στις Αυγούστου 12, 2013, 11:49:38 pmΝα ρωτησω κατι....Τις διευθυνσεις εκπαιδευσης για προσληψη ωρομισθιων τις εχουμε καπου στην εγκυκλιο?Ας πουμε αν γραψουμε Αττικη ποιες περιοχες (12 κουτακια εχει) πρεπει να γραψουμε?Που θα τις βρουμε?Ευχαριστω πολύΑν πας στο τέλος κάπου της εγκυκλίου θα δεις ένα παράρτημα με τις περιοχές πρόσληψης. Έτσι θα τα δηλώσεις, π.χ. Α΄Αθήνας, Α΄Πειραιά κλπ.
Μάλλον εννοεί περιφέρειες...Κατέβασε εδώ: http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item933 τους τηλεφωνικούς καταλόγους (xls), όπου υπάρχει και στήλη με τις περιφέρειες εκπαίδευσης καθώς και τους νομούς που ανήκουν σ' αυτές. copy από Stelios...
Παράθεση από: miss butterfly στις Αυγούστου 12, 2013, 11:59:37 pmΠαράθεση από: antchemist στις Αυγούστου 12, 2013, 11:49:38 pmΝα ρωτησω κατι....Τις διευθυνσεις εκπαιδευσης για προσληψη ωρομισθιων τις εχουμε καπου στην εγκυκλιο?Ας πουμε αν γραψουμε Αττικη ποιες περιοχες (12 κουτακια εχει) πρεπει να γραψουμε?Που θα τις βρουμε?Ευχαριστω πολύΑν πας στο τέλος κάπου της εγκυκλίου θα δεις ένα παράρτημα με τις περιοχές πρόσληψης. Έτσι θα τα δηλώσεις, π.χ. Α΄Αθήνας, Α΄Πειραιά κλπ.Ναι αν θέλεις Αττική, αυτές τις επιλογές μπορείς να γράψεις στα κουτάκια. Επίσης μπορείς να βάλεις και την Σιβιτανίδειο. Κάτι άλλο δεν ξέρω να σου πω.Απο εκει εβαλα τις περιοχες για αναπληρωτής...Απο εκει θα βαλω και για ωρομισθιος? Παλια ειχαν ξεχωριστους πινακες που εγραφαν για τις περιφερειες και ποιες περιοχες περιλαμβανει για τους ωρομισθιους. Δηλαδη αν θελω Αττικη θα βαλω τις 9 πρωτες περιοχες (απο Α Αθηνα μεχρι