0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: despeir στις Αυγούστου 12, 2013, 07:34:09 pmΝα ρωτησω κατι που εχω μπερδευτεί;; ειναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, δειξτε κατανόηση αν η ερώτηση μου είναι λίγο.. αλλα έχω μπερδευτεί... Λοιπόν, θελω να πάω στην 2βάθμια Δ' Αθήνας, και στο ιντερνετ βλέπω οτι η 2βάθμια αυτή έχει 1ο, 2ο, 3ο γραφείο. Μπορώ να κάνω την αιτηση μου σε κάποιο απο αυτά τα γραφεία ή θα πρέπει να πάω διευθυνση δευτεροβαθμιας στην Ν. Σμύρνη;;;;Μόνο στη Διεύθυνση πρέπει να πας. Όχι στα γραφεία.
Να ρωτησω κατι που εχω μπερδευτεί;; ειναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, δειξτε κατανόηση αν η ερώτηση μου είναι λίγο.. αλλα έχω μπερδευτεί... Λοιπόν, θελω να πάω στην 2βάθμια Δ' Αθήνας, και στο ιντερνετ βλέπω οτι η 2βάθμια αυτή έχει 1ο, 2ο, 3ο γραφείο. Μπορώ να κάνω την αιτηση μου σε κάποιο απο αυτά τα γραφεία ή θα πρέπει να πάω διευθυνση δευτεροβαθμιας στην Ν. Σμύρνη;;;;
Παράθεση από: maria h asximi! στις Αυγούστου 12, 2013, 05:58:32 pmΦέτος στα ΣΚΕΔ παρατηρήθηκε το φαινόμενο των 4ωρων συμβάσεων. Αυτό έγινε για να δουλέψουν περισσότεροι αλλά και για να αποφύγουν τους ΑΜΩ.Οσοι δεν το γνωρίζεται οι ωρομίσθιοι συμφέρουν το κράτος καθώς πληρώνονται αυστηρά με τις ώρες διδασκαλίας τους ενώ οι ΑΜΩ πληρώνονται κανονικά Χριστούγεννα - Πάσχα, εκδρομές κ.α.Άρα, ποιος μας λέει ότι δεν θα γεμίσουν τη χώρα με 4ωρους ωρομίσθιους (οι οποίοι παραδίδουν και την κάρτα ανεργίας τους και πέφτουν έτσι τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα με εξαθλιωμένους εργαζόμενους των 4 ωρών/ εβδομαδα) προκειμένου να γλιτώσουν χρήμα τα κρατικά ταμεία;;;;αυτο υποψιαζομαι και εγω.επομενως τι κανουμε;να δηλωσουμε μονο στο νομο μας ωρομισθιοι;δεν το εχουν ξεκαθαρισει το θεμα.
Φέτος στα ΣΚΕΔ παρατηρήθηκε το φαινόμενο των 4ωρων συμβάσεων. Αυτό έγινε για να δουλέψουν περισσότεροι αλλά και για να αποφύγουν τους ΑΜΩ.Οσοι δεν το γνωρίζεται οι ωρομίσθιοι συμφέρουν το κράτος καθώς πληρώνονται αυστηρά με τις ώρες διδασκαλίας τους ενώ οι ΑΜΩ πληρώνονται κανονικά Χριστούγεννα - Πάσχα, εκδρομές κ.α.Άρα, ποιος μας λέει ότι δεν θα γεμίσουν τη χώρα με 4ωρους ωρομίσθιους (οι οποίοι παραδίδουν και την κάρτα ανεργίας τους και πέφτουν έτσι τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα με εξαθλιωμένους εργαζόμενους των 4 ωρών/ εβδομαδα) προκειμένου να γλιτώσουν χρήμα τα κρατικά ταμεία;;;;
Παράθεση από: despeir στις Αυγούστου 12, 2013, 07:34:09 pmΝα ρωτησω κατι που εχω μπερδευτεί;; ειναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, δειξτε κατανόηση αν η ερώτηση μου είναι λίγο.. αλλα έχω μπερδευτεί... Λοιπόν, θελω να πάω στην 2βάθμια Δ' Αθήνας, και στο ιντερνετ βλέπω οτι η 2βάθμια αυτή έχει 1ο, 2ο, 3ο γραφείο. Μπορώ να κάνω την αιτηση μου σε κάποιο απο αυτά τα γραφεία ή θα πρέπει να πάω διευθυνση δευτεροβαθμιας στην Ν. Σμύρνη;;;;Tα γραφεία έχουν καταργηθεί θα πας στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας
Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά είπα να μην το χοντρύνω. Κατανοώ τον τρόμο της ανεργίας και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Η ωρομισθία, όμως είναι καθαρότατη σκλαβιά. Τα έξοδα (βενζίνες κλπ) είναι κατά πολύ περισσότερα από τα πενιχρά έσοδα. Το κυριότερο όμως είναι ότι υπογράφουμε τη σκλαβιά μας και μη θεωρηθεί η λέξη υπερβολική, αντικατοπτρίζει επακριβώς την πραγματικότητα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ!!! Αυτοί μπορούν να ζήσουν με τις αποδοχές 16 ωρών (στην καλύτερη περίπτωση) το μήνα;
καταντησαν την εκπαιδευση εξτρα εισοδημα..πως παει ο αλλος 30 μερες σερβιτορος περα απο την βασικη δουλεια του σε κεντρο το καλοκαιρι...ετσι το καναν ετσι θα πηγαινουμε...χαλαρα για το εξτρα εισοδημα!σπιτι και αν κατσει!
Καλησπέρα.Μήπως ξέρει κανείς αν η δευτεροβάθμια Δ Αθήνας είναι στον Άλιμο ή στην Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει και τα δύοΟμήρου 34 Ν Σμύρνη
Παράθεση από: Μαριάνθη στις Αυγούστου 12, 2013, 08:24:50 pmΚαλησπέρα.Μήπως ξέρει κανείς αν η δευτεροβάθμια Δ Αθήνας είναι στον Άλιμο ή στην Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει και τα δύοΟμήρου 34 Ν ΣμύρνηΕυχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν στη Δυτικη Θεσ/νικη κανουμε αιτησεις σε σχολεια αναλογα με την ειδικοτητα, οπως την περασμενη χρονια?