0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά θα έπρεπε να παλεύουμε και όχι να περιμένουμε να μας θάψουν ζωντανούς. Θα έπρεπε να οργανωθούμε όλοι οι κλάδοι και "παρέα" να μην παρουσιαστεί κανείς σε καμία υπηρεσία όταν, ξαναλέω όταν, μας θυμηθούν και μας φωνάξουν για αιτήσεις.... και οι μόνιμοι από την άλλη, όλων των βαθμίδων πάλι, να κάνουν μια ωραιότατη απεργία διαρκείας από Σεπτέμβρη. Φυσικά και είναι ουτοπικό και ακατόρθωτο, ή απλάίσως έτσι θέλουν να το βλέπουμε και γι' αυτό δεν αλλάζει τίποτα ποτέ και πάμε μόνο από το κακό στο χειρότερο. ΠΡΕΠΕΙ να παλέψουμε ... και όχι να περιμένουμε με ένα ποτηράκι στο αυτί, κρυφακούγοντας νωχελικά... "αυτό τι ήταν"; Άλλο ένα καρφάκι στο φέρετρό μας! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!
Παράθεση από: fe στις Ιουλίου 31, 2013, 01:01:44 pmΚανονικά θα έπρεπε να παλεύουμε και όχι να περιμένουμε να μας θάψουν ζωντανούς. Θα έπρεπε να οργανωθούμε όλοι οι κλάδοι και "παρέα" να μην παρουσιαστεί κανείς σε καμία υπηρεσία όταν, ξαναλέω όταν, μας θυμηθούν και μας φωνάξουν για αιτήσεις.... και οι μόνιμοι από την άλλη, όλων των βαθμίδων πάλι, να κάνουν μια ωραιότατη απεργία διαρκείας από Σεπτέμβρη. Φυσικά και είναι ουτοπικό και ακατόρθωτο, ή απλάίσως έτσι θέλουν να το βλέπουμε και γι' αυτό δεν αλλάζει τίποτα ποτέ και πάμε μόνο από το κακό στο χειρότερο. ΠΡΕΠΕΙ να παλέψουμε ... και όχι να περιμένουμε με ένα ποτηράκι στο αυτί, κρυφακούγοντας νωχελικά... "αυτό τι ήταν"; Άλλο ένα καρφάκι στο φέρετρό μας! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!Αδύνατο να γίνει στον πιο μίζερο και διασπασμένο κλάδο, τον κλάδο των εκπαιδευτικών...
Καλησπέρα, συνήθως πόσες μέρες έχουμε στη διάθεση μας για να υποβάλλουμε την αίτηση των αναπληρωτών; είμαι μακριά από τον τόπο κατοικίας μου και δεν έχω τα χαρτιά που ίσως μας ζητήσουν
αν δεν κάνεις αίτηση για 1η φορά, τότε πιθανόν να μη χρειαστεί χαρτούρα ιδιαίτερη (προϋπηρεσίες κτλ) αφού είναι καταχωρημένα στο σύστημα.