0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Εδώ επιτρέψτε μου να σας πω μου θυμίζετε τον Κοτσυφάκη... η καλύτερα δεν έχετε μεγάλη εμπειρία από σχολεία... είναι αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν μάθημα... είναι αυτοί οι οποίοι προκαλούσαν αναστάτωση στις σχολικές αίθουσες και μαζεύανε οι μαθητές υπογραφές για να τους διώξουν... είναι αυτοί οι οποίοι αν ανοίξεις τα τετράδια των μαθητών τους στις τάξεις όπου διδάσκουν θα συνειδητοποιήσεις πως περισσότερα ξέρει ο μανάβης της γειτονιάς τους... Είναι αυτοί για τους οποίους τα τελευταία χρόνια, δίνουν εντολή τα ΠΥΣΔΕ να μην τους δίνουν ώρες μαθήματος αλλά να τους απασχολεί ο διευθυντής με κάτι άλλο για να μην υπάρχουν εντάσεις στις τάξεις και στους συλλόγους... να πω κι' άλλα... ή μήπως δεν υπάρχουν συνάδελφοι τέτοιου είδους... Εντάξει ρε παιδιά... είπαμε... μπορεί και εγώ να απολυθώ αύριο μεθαύριο αλλά δεν μπορεί ο πατέρας μου που δούλεψε 30 χρόνια οικοδομή να του κόβουν την σύνταξη από τα 600 στα 540 και τάτοιοι συνάδελφοι μου απλώς να έρχονται στα σχολεία για να πίνουν τους καφέδες τους, να κάνουν μία δύο ώρες για το ξεκάρφωμα και να μην τους αναθέτουν και τίποτα και να πληρώνονται στο ακέραιο σαν να μην συμβαίνει τίποτα... γιατί σου λένε οι διευθυντές... "είναι προβληματικοί"... Να πω κι' άλλα ή μήπως προσεδαφίστηκα από άλλον Γαλαξία στην Ελλάδα του μνημονίου?
... Να γίνει ανακατανομή των οργανικών από την αρχή... Να καταταγούν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ... έχοντες και μη έχοντες οργανική με βάση τα πραγματικά μόρια τους και εφόσον υπηρετήσανε τα σχολεία τους... Δεν μπορεί να βγει σε διαθεσιμότητα κάποιος που έχει μαζέψει 60 μόρια δυσμενών συνθηκών από το Καστελλόριζο έχοντας υπηρετήσει εκεί και να την σκαπουλάρει κάποιος που με το παλιό σύστημα μάζευε τα μόρια του νησιού από την διδε της περιοχής του ή το Υπουργείο...
Μπράβο guestteacher... Μου θύμισες περιπτώσεις συναδέλφων που έκαναν συμφωνίες με σχολάρχες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων... "Κάνε μου πρόσληψη για έξι χρόνια, δίνε μου τα μισά... στην εξαετία κάνε καταγγελία της σύμβασης... διορίζομαι στο δημόσιο και μάλιστα σε σχολείο της περιοχής όπου εδρεύει το εκπαιδευτήριο"... Τι θυμάμαι ο π... μεσημεριάτικα!!!
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 08, 2013, 10:18:50 am... Να γίνει ανακατανομή των οργανικών από την αρχή... Να καταταγούν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ... έχοντες και μη έχοντες οργανική με βάση τα πραγματικά μόρια τους και εφόσον υπηρετήσανε τα σχολεία τους... Δεν μπορεί να βγει σε διαθεσιμότητα κάποιος που έχει μαζέψει 60 μόρια δυσμενών συνθηκών από το Καστελλόριζο έχοντας υπηρετήσει εκεί και να την σκαπουλάρει κάποιος που με το παλιό σύστημα μάζευε τα μόρια του νησιού από την διδε της περιοχής του ή το Υπουργείο...Συνάδελφε κάνατε μία πρόταση ρηξικέλευθη που θα αποκαθιστούσε τις εκπαιδευτικές αδικίες ετών.Τα σέβη μου! Και μόνο που αρθρώθηκε αποτελεί ένα βήμα μπροστά...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 08, 2013, 03:14:00 pmΜπράβο guestteacher... Μου θύμισες περιπτώσεις συναδέλφων που έκαναν συμφωνίες με σχολάρχες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων... "Κάνε μου πρόσληψη για έξι χρόνια, δίνε μου τα μισά... στην εξαετία κάνε καταγγελία της σύμβασης... διορίζομαι στο δημόσιο και μάλιστα σε σχολείο της περιοχής όπου εδρεύει το εκπαιδευτήριο"... Τι θυμάμαι ο π... μεσημεριάτικα!!!Τζιζ.....Αυτά δεν πρέπει να τα λέμε....Οφείλουμε να ματώσουμε για όλους τους συναδέλφους.....Ανεξάρτητα αν κάποιοι μετήλθαν αθέμιτα μέσα και διορίστηκαν πέρα από διαγωνισμούς και νόμιμα αποκτηθείσα προυπηρεσία ή απέκτησαν μόρια Αη-Στράτη από το σπίτι τους και άλλα πολλά απίθανα που σε καμιά πολιτισμένη χώρα δε συμβαίνουν.
Ο χάρτης με τους 12.500 διαθέσιμους. http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/o_xarths_me_toys_12_500_diathesimoys.2323959.html"Ειλημμένη θεωρείται η μετάταξη 5.000 εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, αυτές οι μετατάξεις δεν θα υπολογίζονται στις 12.500 διαθεσιμότητες (όπως ήταν η αρχική πρόταση της ελληνικής πλευράς) που προβλέπονται στις μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας μας. Στο καθεστώς θα υπαχθούν περίπου 2.000 εκπαιδευτικοί, από ειδικότητες με πλεονάζον προσωπικό. Όπως, για παράδειγμα, γυμναστές και καθηγητές Πληροφορικής."Άρα με βάση το παραπάνω ρεπορτάζ υποψήφιοι για διαθεσιμότητα είναι όλοι οι τυχόν υπεράριθμοι-πλεονάζοντες, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Απλώς ορισμένες ειδικότητες θα πρωταγωνιστήσουν....