0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: turtle στις Ιουλίου 24, 2013, 08:56:51 am
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 23, 2013, 02:44:25 pmΣωστά όσα λες, αλλά για να λέω κι εγώ 'πλαστές', κάτι να ξέρω. Μπορεί, λόγου χάρη, να 'χει πάρει το μάτι μου άτομα που με το ζόρι τέλειωσαν το γυμνάσιο (μπορεί και το δημοτικό), άξαφνα να βρίσκονται με απολυτήρια λυκείου με μέσο βαθμό 19 και 19.5! (Σημ. για το σωστό αντίτιμο, φυσικά).Α, εσυ το ειδες με τα ματια σου; Εγω ξερω κατι παρομοιο, αλλά μου το ειχε πει σχολικος συμβουλος της πρωτοβαθμιας, δεν το ειδα με τα ματια μου: δασκαλος στην επαρχια αγορασε προϋπηρεσια 2 ετων σε ιδιωτικο σχολειο (δηλ. δε δουλεψε ποτε εκει) εκει και διοριστηκε στο δημοσιο. Ειτε αποφοιτοι λυκειου, ειτε πτυχιουχοι ΑΕΙ, οι ανηθικοι παραμενουν ανηθικοι...
Σωστά όσα λες, αλλά για να λέω κι εγώ 'πλαστές', κάτι να ξέρω. Μπορεί, λόγου χάρη, να 'χει πάρει το μάτι μου άτομα που με το ζόρι τέλειωσαν το γυμνάσιο (μπορεί και το δημοτικό), άξαφνα να βρίσκονται με απολυτήρια λυκείου με μέσο βαθμό 19 και 19.5! (Σημ. για το σωστό αντίτιμο, φυσικά).
Είδα τον Γρηγοράκο ( Υφ. Εσωτερικών) στο MEGA. Του ξέφυγε ότι το Παιδείας έχει 180.000 προσωπικό, και με βάση τα οργανογράμματα πρέπει να γίνει 161.000-162.000.