0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: schmeichel3 στις Ιούνιος 07, 2013, 07:15:26 μμΑπό χτες το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ΥΠΕΠΘ ετοιμάζει λίστες με όσους διορίστηκαν από το 2005 και μετά, στους κλάδους ΠΕ11 και ΠΕ19-20. Πιθανόν και στους ξενόγλωσσους...Τίποτε άλλο. Ο Παπαχρήστος τελικά πάει για υπουργός...Σταματήστε επιτέλους το ράδιο αρβύλα.Εδώ και δυο χρόνια ακούμε φήμες για λίστες , προγραφές και δε ξέρω τι άλλο.
Από χτες το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ΥΠΕΠΘ ετοιμάζει λίστες με όσους διορίστηκαν από το 2005 και μετά, στους κλάδους ΠΕ11 και ΠΕ19-20. Πιθανόν και στους ξενόγλωσσους...Τίποτε άλλο. Ο Παπαχρήστος τελικά πάει για υπουργός...
Παράθεση από: argy1010 στις Ιούνιος 07, 2013, 07:44:18 μμΠαράθεση από: schmeichel3 στις Ιούνιος 07, 2013, 07:15:26 μμΑπό χτες το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ΥΠΕΠΘ ετοιμάζει λίστες με όσους διορίστηκαν από το 2005 και μετά, στους κλάδους ΠΕ11 και ΠΕ19-20. Πιθανόν και στους ξενόγλωσσους...Τίποτε άλλο. Ο Παπαχρήστος τελικά πάει για υπουργός...Σταματήστε επιτέλους το ράδιο αρβύλα.Εδώ και δυο χρόνια ακούμε φήμες για λίστες , προγραφές και δε ξέρω τι άλλο.1) Είμαι διορισμένος ΠΕ19 μετά το 2005, οπότε δεν τη γλιτώνω2) Η πηγή μου για απολύσεις νέων ? Σε pm αν επιθυμείς η δική μου και η διασταύρωση από άλλο forum3) Χρειάζεται και σκέψη για το ποιοι πάνε στο θυσιαστήριο? Είδατε πουθενά η κυβέρνηση να αναφέρει πως αν απολυθεί ένας υπάλληλος με πολλά χρόνια υπηρεσίας ισοδυναμεί χρηματικά (το ζητούμενο δηλαδή) με 2,5 νέους? Για άτομα μιλάνε.Εύχομαι όσο δεν πάει να έχεις δίκιο.Μοναδικό μας όπλο ο 3528 που μιλάει για ουσιαστικά προσόντα. Αλλιώς θα είμασταν ήδη παρελθόν. Θέλει και σκέψη για να καταλάβεις ποιες ηλικίες παντού την πληρώνουν?
Patreas, πως αξιολογείς την θέση του Υπουργού περι αποφυγής δια ροπάλου απολύσεων των εκπαιδευτικών? Ταυτόχρονα ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει και αυτός τα περι απολύσεων...ποια είναι γνώμη σου. Προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους ή να ηρεμίσουν τα πνεύματα ενόψει δόγματος Πρωθυπουργού για ένα καλοκαίρι χωρίς παρατράγουδα. Μήπως ψάχνουν να βρούν το τρόπο απολύσεων, μια και οπως μας ανέλυσες δεν είναι και τόσο εύκολο χωρίς αξιολόγηση...