0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πω, πω μηνύματα.Λοιπόν εν τάχει...@PAΕγραψα@PA και έμμεσα silkcut και κάποιοι οψιμοι υπερασπιστές ανυπεράσπιστων.. . Δεν έγραψα και υπόλοιποι....Αρα σε αποκλείεω από τους όψιμους. Για να στο αναλύσω η απόδοση των όψιμων αφορούσε όλους τους υπερασπιστές ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Το οποίο το αναλύω διεξοδικότερα στο αντίστοιχο topic (μιας και πολύ σωστά έκανε την αλλαγή ο Stelios).Λοιπόν συγγνώμη που στο λέω αλλά πάμε στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου φαίνεται. Λοιπόν μίλησες για βύσματα που είναι φαντάζομαι ΙΔΑΧ οι περισσότεροι και θα πάρουν τις θέσεις μονίμων καθηγητών γιατί οι μόνιμοι θα βγουν αργότερα διαθέσιμοι και δεν θα υπάρχουν θέσεις για αυτούς σωστά; Λοιπόν αρχικά να πούμε ότι μεγαλύτερα
Να ρωτήσω κάτι: Είμαι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ A΄ Κυκλάδων.Γίνονται οι αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση και δεν παίρνω οργανική.Λειτουργικά κενά όμως θα υπάρξουν στην Α΄. Εν τω μεταξύ υπάρχουν οργανικά κενά σε Γ΄και Δ΄Κυκλάδων. Θα μπω στη διαδικασία των υποχρεωτικών μεταθέσεων, θα πάω να πάρω αναγκαστικά το οργανικό κενο εκεί; Ή μπορώ να μείνω Α΄Κυκλάδων και να καλύψω λειτουργικό κενο; Και αν ναι, πώς; Με άρνηση αίτησης υποχρεωτικής μετάθεσης; Kαι τα λειτουργικά κενα στην Α΄πώς θα καλυφθoύν;
Σενάριο :1) Είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ . 2) Έφεραν με μετάθεση και άλλον . 3) Κανένας δεν παίρνει οργανική .4) Το Σεπτέμβρη υπάρχει ένα λειτουργικό και το παίρνει αυτός γιατί έχει πιο πολλά μόρια .Ερωτήσεις :α) Μπορεί να συμβεί το παραπάνω ή δεν θα είχε πάρει μετάθεση ο άλλος αν υπήρχε 1 λειτουργικό και κανένα οργανικό; β) Υποχρεωτική μετάθεση μπορούν να μου δώσουν σε αυτήν την περίπτωση ;
αν δεν δοθούν αποσπάσεις κ γυρίσουν όλοι οι αποσπασμένοι στα σχολεία τους χλωμούς μασ βλέπω..
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Ιουνίου 12, 2013, 08:23:01 pmΝα ρωτήσω κάτι: Είμαι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ A΄ Κυκλάδων.Γίνονται οι αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση και δεν παίρνω οργανική.Λειτουργικά κενά όμως θα υπάρξουν στην Α΄. Εν τω μεταξύ υπάρχουν οργανικά κενά σε Γ΄και Δ΄Κυκλάδων. Θα μπω στη διαδικασία των υποχρεωτικών μεταθέσεων, θα πάω να πάρω αναγκαστικά το οργανικό κενο εκεί; Ή μπορώ να μείνω Α΄Κυκλάδων και να καλύψω λειτουργικό κενο; Και αν ναι, πώς; Με άρνηση αίτησης υποχρεωτικής μετάθεσης; Kαι τα λειτουργικά κενα στην Α΄πώς θα καλυφθoύν;για να βγεις υπεράριθμη στην Α ( εξολοκλήρου υπεράριθμη ) θα πρέπει να μην έχεις καθόλου ώρες στην ειδικότητά σου ή αυτές να ειναι λιγότερες απο το 60% του υποχρεωτικού σου ωραρίου... Στην περίπτωση αυτή σε στέλνουν στην Γ. Αν όμως δεν βγεις εξολοκλήρου υπεράριθμη παραμένεις ώστε να συμπληρώσεις σε λειτουργικό κενό απο Σεπτέμβρη.