0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ΡΑΠώς θα καταργήσουν ολόκληρους κλάδους; Δηλαδή τι θα πουν; Καταργείται ο κλάδος των Γυμναστών ή των Φυσικών ξέρω γω και απολύεστε; Και ποιος θα κάνει Φυσική και Γυμναστική στα παιδιά μετά;
Εντάξει με λίγη φαντασία μπορούμε να πλάσουμε ένα σωρό σενάρια. Λέω ένα άλλο εγώ. Καταργείται η διαχείριση των εκπαιδευτικών μονάδων από το Υπουργείο Παιδείας, ιδιωτικοποιούνται τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία περνάνε στους Δήμους και μετατρεπόμαστε σε εργαζόμενους με ιδιωτικές συμβάσεις όπως στην Αμερική. Οι μεγάλοι Δήμοι ιδιωτικοποιούν όσα σχολεία δεν αντέχουν να πληρώνουν γιατί έχουν οικονομικά προβλήματα και η εκπαίδευση γίνεται καθαρά ιδιωτική με δίδακτρα. Για τα παιδιά όσων έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 10000 ευρώ, η γιαγιά τους είναι κουτσή, ο θείος τρόφιμος σε κέντρο αποτοξίνωσης και δεν έχουν ακίνητα πάνωα από 100000 ευρώ, το κράτος πληρώνει τα μισά δίδακτρα.
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 12:11:14 pmΕντάξει με λίγη φαντασία μπορούμε να πλάσουμε ένα σωρό σενάρια. Λέω ένα άλλο εγώ. Καταργείται η διαχείριση των εκπαιδευτικών μονάδων από το Υπουργείο Παιδείας, ιδιωτικοποιούνται τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία περνάνε στους Δήμους και μετατρεπόμαστε σε εργαζόμενους με ιδιωτικές συμβάσεις όπως στην Αμερική. Οι μεγάλοι Δήμοι ιδιωτικοποιούν όσα σχολεία δεν αντέχουν να πληρώνουν γιατί έχουν οικονομικά προβλήματα και η εκπαίδευση γίνεται καθαρά ιδιωτική με δίδακτρα. Για τα παιδιά όσων έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 10000 ευρώ, η γιαγιά τους είναι κουτσή, ο θείος τρόφιμος σε κέντρο αποτοξίνωσης και δεν έχουν ακίνητα πάνωα από 100000 ευρώ, το κράτος πληρώνει τα μισά δίδακτρα. Να σου πω την αλήθεια αυτό που περιγράφεις είναι σίγουρα το μέλλον της εκπαίδευσης απλώς χρειάζονται αρκετα χρονάκια και άλλες κατστάσεις για να συμβεί. Εξάλλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Αμερική δείχνει το μέλλον μας
Και έκλεισε ως εξής... "Με την ΕΡΤ ανοίγουμε την πόρτα των μεταρρυθμίσεων... και δεν κάνουμε πίσω"... Ο νοών νοείτω...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουνίου 16, 2013, 12:29:09 pmΚαι έκλεισε ως εξής... "Με την ΕΡΤ ανοίγουμε την πόρτα των μεταρρυθμίσεων... και δεν κάνουμε πίσω"... Ο νοών νοείτω...Ειναι πολυ λιγος, οπως ηταν παντα