0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε εγώ γιατί δεν γελάω;;; (προς Θεού δεν σε παρεξηγώ θα ήταν για γέλια άμα εμείς δεν είμασταν κομπάρσοι στο ΕΡΓΟ που σταδιακά ανεβάζουν).Τελικά όντως μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω. Ελπίζω όχι και 70...ή 40...
Τα σημαντικότερα (κατά τη γνώμη μου)που ειπώθηκαν στο προσυνέδριο στο Ναύπλιο δια στόματος Σαμαρά:«Να τους κόβαμε από κάπου αλλού;»«Δεν υποστηρίζω μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά κάποιες, έστω και συμβολικές αποχωρήσεις , πρέπει να υπάρξουν και από το Δημόσιο».«Δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από τα μνημόνια όταν κάποιοι πληρώνουν για πάντα και κάποιοι τη γλιτώνουν για πάντα».«Περιθώρια για συμβιβασμό με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους δεν υπάρχουν» .«το μεγάλο ζητούμενο είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι οποίες χρειάζονται την υποστήριξη του λαού». Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος: Δικλείδες ασφαλείας «ώστε να μην γίνονται πρόωρες εκλογές κάθε τόσο».Ενδεχόμενο λειτουργίας ενός δεύτερου νομοθετικού σώματος (Γερουσία).Μόνιμο εκλογικό νόμο.Δυνατότητα ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίωνΕιδικό τμήμα στο ΣτΕ για γρήγορη εκδίκαση μεγάλων δημόσιων συμβάσεων και επενδύσεων.Διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και των πολιτικών.Παραγραφή αδικημάτων υπουργών με τους ίδιους όρους με τους πολίτες και άρση της ασυλίας μόνο για συγκεκριμένες υποθέσεις που σχετίζονται με την άσκηση στων καθηκόντων τους.
Λαϊκισμός με επικάλυψη αυταρχισμού... προσπαθεί να τραβήξει τους "αγανακτισμένους" εχθρούς" του δημοσίου (ψηφοφόρους της Χ.Α. που έχουν χάσει δουλειές κλπ).
Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα, με το φτωχό μου το μυαλό, που λέει και ο γίγαντας Πανούτσος; Αυτό το άρθρο το δημοσίευσε η Real News του Σαββάτου, σωστά; Γιατί δεν έχει δημοσιευτεί στο σάιτ του real, ενώ το αναπαράγουν αποκλειστικά σάιτ όπως filiatranews.gr, anokriavrisi.blogspot.gr και mitsarasdalikieris.gr
Δε θεωρώ ότι η Δημόσια Παιδεία στην Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια. Δουλεύω στο Δημόσιο Σχολείο σχεδόν 12 χρόνια.