0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ΜΗΧΜΗΧΠες μου εσύ συνάδελφε έναν κλάδο τόσο χρήσιμο...@nikitasΟι 3500 από ποιους κλάδους συνταξιοδοτούνται;Το 13.000 πως το βγάζεις;Μόνο και μόνο που θα πάνε 25-27 σε μία τάξη χωρίς συνδιδασκαλία σου λέει κάτι; Το πόσοι είναι αποσπασμένοι σε γραφεία σου λέει κάτι;Είπαμε μιλάτε και μιλάω με την μερική εικόνα όχι το σύνολο...ΥΓ. Προτιμώ να έχετε δίκαιο εσείς και άδικο εγώ.
@ΜΗΧΜΗΧ μίλησα εγώ για τεμπέληδες;κάτι έγραψες παραπάνω ότι σου κόβουν τα μηνύματα στείλε μου τα προσωπικά αν με αφορούνόσο για το τι μαθήματα χρειάζονται και τι όχι μπορεί να έχεις δίκαιο.Εγώ όμως δεν είμαι υπουργός να αποφασίσω τι θέλω και τι όχι στη Δημόσια Εκπαίδευση.
@ΜΗΧΜΗΧΈλα μωρέ τώρα. Μικρός κλάδος είστε εσείς. Θα φάτε σουτ με τη μία. Θα δώσει τη μηχανολογία, ηλεκτρολογία, ηλεκτρονική στους Φυσικούς. Επίσης θα διώξει κάτι θεατρολόγους, μουσικούς, καλλιτεχνικούς κλπ θα τα δώσει στους φιλολόγους, θα διώξει και τους πληροφορικούς και θα κάνουν πληροφορική όλες οι άλλες ειδικότητες με πιστοποίηση στους υπολογιστές όποιος έχει, το ίδιο και τους ξενόγλωσσους, θα κάνει όποιος έχει προφίσενσυ. Και οι θεολογοι σουτ τα θρησκευτικά καταργούνται. Είδατε; Μια χαρά δεν τα υπολόγισα; Πόσοι φεύγουν βρε παιδιά με το απίστευτης τελειότητας σχέδιό μου; Πιάνουμε το στόχο; Σώζει τη χώρα ο Mr κωλοτούμπας;
Ακόμα και οι ίδιοι οι τροϊκανοί αποκλείεται να έχουν σκεφτεί τέτοια σενάρια. Εσείς τους βάζετε ιδέες μου φαίνεται! Ελπίζω να μην παρακολουθούν το forum, αλλιώς τη βάψαμε!
Ωραία ας κάνουμε μια ήρεμη προσέγγιση χωρίς την ανάγκη εφημερίδων.Μιλάμε για