0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικήτα, επειδή μιλάς με αριθμούς. Ας υποθέσουμε οτι όντως και χωρίς τη διαθεσιμότητα μιλάμε για 13.000 εκπαιδευτικούς λιγότερους. Το δημοσίευμα ανφέρεται όμως, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια, δηλαδή όχι 13.000 στους 83.000, αλλά 13.000 στους 150.000. Από το δημοσίευμα και από τα νούμερα που έχω υπ' όψιν μου προκύπτει οτι οι 7.000 μείωση προσωπικού από τις 13.000 προέρχεται από τη δευτεροβάθμια. Επομένως μιλάμε για μείωση 7.000 ανθρώπων από τη δευτεροβάθμια, χωρίς καν τη διαθεσιμότητα. Επομένως απομένει ένα προσωπικό 77.000 ανθρώπων.
Λάθος αριθμοί. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό το δημοσίευμα στο:http://www.pde.gr/index.php?topic=28447.msg673579#msg673579
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 08:16:39 pm@ΜΗΧΜΗΧΈλα μωρέ τώρα. Μικρός κλάδος είστε εσείς. Θα φάτε σουτ με τη μία. Θα δώσει τη μηχανολογία, ηλεκτρολογία, ηλεκτρονική στους Φυσικούς. Επίσης θα διώξει κάτι θεατρολόγους, μουσικούς, καλλιτεχνικούς κλπ θα τα δώσει στους φιλολόγους, θα διώξει και τους πληροφορικούς και θα κάνουν πληροφορική όλες οι άλλες ειδικότητες με πιστοποίηση στους υπολογιστές όποιος έχει, το ίδιο και τους ξενόγλωσσους, θα κάνει όποιος έχει προφίσενσυ. Και οι θεολογοι σουτ τα θρησκευτικά καταργούνται. Είδατε; Μια χαρά δεν τα υπολόγισα; Πόσοι φεύγουν βρε παιδιά με το απίστευτης τελειότητας σχέδιό μου; Πιάνουμε το στόχο; Σώζει τη χώρα ο Mr κωλοτούμπας;Εξελίσσω το συλλογισμό σου. Οικιακή οικονομία μπορούν να κάνουν οι νοικοκυρές (θα φτιάχνουν και καμιά ωραία τυροπιτούλα ή σπανακοπιτούλα να τρώμε κιόλας). Πρακτική αριθμητική στο δημοτικό (γιατί να μην τους πάρει και αυτούς η μπάλα;) θα κάνουν οι μανάβηδες ή οι χασάπηδες. Δημιουργικά μαθηματικά (μεταπτυχιακή ειδίκευση Αλογοσκούφη) θα κάνουν στο πανεπιστήμιο οι φοροφυγάδες. Θρησκευτικά, Ιστορία, Πατριδογνωσία, Φιλολογικά οι Χρυσαυγίτες (πατρίς, θρησκεία οικογένεια και... εγέρθητου), διαθεματική και πολυπολιτισμική προσέγγιση οι οικονομικοί μετανάστες. Πώς σου φαίνομαι;
@ΜΗΧΜΗΧΈλα μωρέ τώρα. Μικρός κλάδος είστε εσείς. Θα φάτε σουτ με τη μία. Θα δώσει τη μηχανολογία, ηλεκτρολογία, ηλεκτρονική στους Φυσικούς. Επίσης θα διώξει κάτι θεατρολόγους, μουσικούς, καλλιτεχνικούς κλπ θα τα δώσει στους φιλολόγους, θα διώξει και τους πληροφορικούς και θα κάνουν πληροφορική όλες οι άλλες ειδικότητες με πιστοποίηση στους υπολογιστές όποιος έχει, το ίδιο και τους ξενόγλωσσους, θα κάνει όποιος έχει προφίσενσυ. Και οι θεολογοι σουτ τα θρησκευτικά καταργούνται. Είδατε; Μια χαρά δεν τα υπολόγισα; Πόσοι φεύγουν βρε παιδιά με το απίστευτης τελειότητας σχέδιό μου; Πιάνουμε το στόχο; Σώζει τη χώρα ο Mr κωλοτούμπας;
Και κάτι τελευταίο για την μπουρδολογία.Φέτος και κάθε χρόνο το Υπουργείο ζητάειωρες ανα σχολείο, μαθητές, ηλικίες μαθητών, ατομα που εγκατάλειψαν, ωρες ανα ειδικότητα, δεν σε αφήνει να περάσεις καθηγητή χωρίς δεύτερη ανάθεση σε μαθήματα, ξερει ηλικίες καθηγητών και τέλος ζήτησαν τετραγωνικά ανά τάξη. Και μετά περιμένει εμάς από το pde για να μάθει...ΘΕΕ μου τι άλλο θα ακούσουμε...
Παράθεση από: Patreas στις Ιουνίου 16, 2013, 08:49:33 pmΛάθος αριθμοί. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό το δημοσίευμα στο:http://www.pde.gr/index.php?topic=28447.msg673579#msg673579Και με τα δικά σου νούμερα αυτό που γράφω δεν αναιρείται πάντως, ίσα ίσα. Επιβεβαιώνεται περισσότερο.
Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Μετανάστες και χρυσαυγίτες στο ίδιο σχολείο;;;
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 09:00:59 pmΥπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Μετανάστες και χρυσαυγίτες στο ίδιο σχολείο;;;