0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@MHXMHXΕξαρτάται με το τι θεωρείς εσύ σοβαρό και τι οι άλλοι.Να σε ρωτήσω κάτι, αφού λέω μ...ς γιατί μου απαντάς;Και γιατί ανησυχείς μήπως τα δει το Υπουργείο;Επίσης εξήγησε μου αφού όλα αυτά σε αφήνουν αδιάφορο γιατί όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν συμφωνείς εξαπολύεις επίθεση με ύβρεις;Συνήθως βρίζω όταν κάτι με ενοχλεί...εσένα τι σε ενοχλει ή μήπως νοιάζεσαι τόσο άμα λέμε μπούρδες ενώ εσύ που ξέρεις τα πάντα φαντάζομαι γράφεις τα σωστά;
Πάντως στην απογευματινή εκπομπή για την παιδεία στην ΕΡΤ (θα την είδατε) ακούστηκε ότι υπάρχει ο παραλογισμός των 117 διαφορετικών ειδικοτήτων καθηγητών κι επομένως είναι ώρα να εξορθολογιστεί αυτό. Και φυσικά ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν είχε, όπως πάντα, να πει κάτι για να υπερασπιστεί τους συναδέλφους που τον ανέδειξαν σ' αυτήν την θέση.
Η ολική κατάργηση κλάδων τεχνικών ειδικοτήτων είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο και έμμεσα το έχει πει τόσο ο υπουργός όσο και ο υφυπουργός. Ποιες ειδικότητες θα αφορά κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Στο νέο τεχνολογικό λύκειο κάποιες ειδικότητες δεν θα υπάρχουν καθόλου. Επαγγελματική κατάρτιση σε αυτές θα παρέχεται από σχολές τύπου ΙΕΚ ή σαν τις παλιές παραδοσιακές μεταγυμνασιακές σχολές του ΟΑΕΔ είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 16, 2013, 09:09:12 pmΠαράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 09:00:59 pmΥπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Μετανάστες και χρυσαυγίτες στο ίδιο σχολείο;;;
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 09:00:59 pmΥπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Μετανάστες και χρυσαυγίτες στο ίδιο σχολείο;;;
Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Μετανάστες και χρυσαυγίτες στο ίδιο σχολείο;;;
Μα ακριβώς τα νούμερα που γράφεις, σημαίνουν οτι η κυβέρνηση μπορεί ακόμα πιο εύκολα να εφαρμόσει τη διαθεσιμότητα σε μερικές χιλιάδες από εμάς.
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 16, 2013, 09:14:39 pmΕντάξει, ο Αρτέμης όλα τα λεφτά. Respect! Δες κι αυτό, all time classic: http://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpwΔήμος Σταρένιος, respect! O έτερος μεγαλορουφιάνος του ελληνικού σινεμά! Δεν ξέρω αν το 'χεις υπόψη σου αλλά στο συγκεκριμένο έργο (που παίζει πάλι ο Λάκης Κομνηνός αλλά κάνει τον Κρητικό αντάρτη, παραδόξως) ο Σταρένιος ονομάζεται, είσαι έτοιμος; Φραγκίσκος ο Ζήτουλας και λέει τη θρυλικότερη ίσως ατάκα στην ιστορία του κινηματογραφικού.... χαφιεδισμού: "Πριν έρθουν οι Γερμανοί, ήμουν ο Φραγκίσκος ο Ζήτουλας. Τώρα είμαι... κάποιος!"
Εντάξει, ο Αρτέμης όλα τα λεφτά. Respect! Δες κι αυτό, all time classic: http://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουνίου 16, 2013, 09:11:37 pmΜα ακριβώς τα νούμερα που γράφεις, σημαίνουν οτι η κυβέρνηση μπορεί ακόμα πιο εύκολα να εφαρμόσει τη διαθεσιμότητα σε μερικές χιλιάδες από εμάς.Το δημοσίευμα λέει ότι οι μόνιμοι καθηγητές είναι 87.000 (λάθος), εσύ λες ότι είναι 83.000 (σωστό).Το δημοσίευμα λέει ότι θα συνταξιοδοτηθούν 6.000 μόνιμοι καθηγητές ΚΑΙ δάσκαλοι (λίγο λάθος), εσύ λες ότι θα αποχωρήσουν 7.000 και θα πέσουμε από τις 83.000 στις 77.000. Πολύ λάθος (όχι μόνο αριθμητικό).Τα νούμερα είναι αυτά που είναι (ευτυχώς ή δυστυχώς). Αν η κυβέρνηση είναι να εφαρμόσει τη διαθεσιμότητα σύμφωνα με τα νούμερα που γράφουμε εδώ μέσα, τότε να πούμε ότι του χρόνου στη Δευτεροβάθμια θα είναι ... 59.000, μήπως τους αλλάξει αυτό άποψη. Είναι προφανές, από τα εναρκτήρια μηνύματα αυτού του νήματος, ότι συμφωνώ μαζί σου ότι η διαθεσιμότητα αφορά κυρίως κλάδους του χώρου που θα καλύπτει το Τεχνολογικό Λύκειο και δεν αναφέρθηκα τυχαία στους ΔΕ01 και ΤΕ01 (εκτιμώ ότι αυτοί μπορούν να έχουν πρόβλημα και χωρίς να καταργηθεί κανένα μάθημα).
Στους 7.000 περιλαμβάνω συνταξιοδοτήσεις, μετατάξεις στην πρωτοβάθμια και μείωση του αριθμού των αναπληρωτών.
Πόσοι είναι αυτοί;Θέλω να πω , θα είναι ουσιαστική κίνηση ή συμβολική ,όπως είπε ο Σαμαράς;