0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμ, κάτι μου θυμίζει αυτό! Πριν έρθουν οι τροϊκανοί ήμουν ο Φώτης, το καλό παιδί της αριστεράς. Τώρα είμαι ... κάποιος! (Κυβέρνηση γαρ)
Το τι πιστεύεις ΜΗΧΜΗΧ να το γράφεις σε θέμα για την τεχνική εκπαίδευση. όχι σε θέμα για την κινητικότητα. Πόσο μάλλον όταν το που θες να πάνε τα παιδιά αφορά και τις ώρες που έχεις ΕΣΥ στο σχολείο...Επίσης δεν ξέρω να γράφω καλά γιατί τελειώσα βοιδοσχολή για μέντιουμ...και στην εκπαίδευση κάνω το μάθημα άστρα και όραμα...
Παρατηρώ εκτροπή της κουβέντας σε πεδία προσωπικής αντιπαράθεσης.
τεκμηριωμένα παρουσιάζουν τη θέση τους στο θέμα
εγώ λέω να περιμένουμε να δούμε και τις ανακοινώσεις του υπουργείου για το νέο τεχνολογικό και γενικό λύκειο, μπας και βγάλουμε κανένα συμπέρασμα για το τι μέλλει γενέσθαι με τις 117 (νομίζω) ειδικότητες της δευτεροβάθμιας, μέσα στον Ιούνιο δεν είπαν ότι θα γίνει? (όχι τίποτα άλλο αλλά άρχισαν και οι ζέστες)
@ PAΠαρατηρώ από μέρους σου μια σταθερή επανάληψη του ίδιου μοτίβου: Αποφάσισαν να μας τελειώσουν, θα την γλυτώσουν τα ρουσφέτια, θα τελειώσουν τουςάλλους με κάποιο τρόπο !Έχεις να προτείνεις κάτι ενεργητικό - αποτρεπτικό από μέρους μας ; Γιατί αν λάβουμε ως δεδομένο το προαναφερθέν μοτίβο, πρέπει να παραιτηθούμε πριν μιας διώξουν, καθότι θεωρώ ανάξιοτης αξιοπρέπειας του καθενός να περιμένει σχεδόν τρομολαγνικά να έρθει κάποιος να τον τελειώσει και να αναμοχλεύει συνεχώς το ίδιοκαι το ίδιο και το ίδιο στο μυαλό του, πεθαίνοντας χιλιάδες φορές πριν τον σκοτώσουν !!
Για μενα το πρωτο βημα του αντιλογου ηταν χθες .....απαιτηση για ΕΝΤΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο μερους του υπουργειου για ολα αυτα που συζηταμε σ'αυτο το Φορουμ ,ειτε αφορουν μονιμους ειτε αναπληρωτες...Ανηθικοτητα ....παντου!!!!!Ουτε αυτο το στοιχειωδες δεν υπαρχει ,ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ....