0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως το νούμερο προκαλεί ανατριχίλα! Παρ' όλα αυτά, αν κρίνω από τα πλεονάσματα στον κλάδο μου (ΠΕ06), στην περιοχή που ανήκω (Α' Πειραιά), είναι περίπου τα ίδια με πέρυσι, παρά την αύξηση ωραρίου, τις συγχωνεύσεις και τη θρυλούμενη ευλαβική τήρηση του 25 μαθητές ανά τάξη. Μπορεί κάποιος από όσους είναι μέσα στο φόρουμ να επιβεβαιώσει ότι ισχύει το ίδιο και για τη δική του ειδικότητα ή παρατηρείτε ραγδαίες αυξήσεις;
Καλησπέρα.Σήμερα μου τηλεφώνησαν από το σχολείο της οργανικής μου και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να πάρω άδεια κύησης ή λοχείας από Σεπτέμβριο!!!Όταν ρώτησα για ποιο λόγο με ρωτάνε μου είπαν ότι έχει έρθει σχετικό e-mail στα σχολεία. Μα είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι; Τι προσπαθουν να κάνουν; Τα δάχτυλά μας θα μυρίσουμε;;;; Έχει δει κανείς κάτι σχετικό;; Γιατί εγώ στα 2 σχολεία που δουλεύω τέτοιο mail δεν είδα...
Καλησπέρα.Σήμερα μου τηλεφώνησαν από το σχολείο της οργανικής μου και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να πάρω άδεια κύησης ή λοχείας από Σεπτέμβριο!!!Όταν ρώτησα για ποιο λόγο με ρωτάνε μου είπαν ότι έχει έρθει σχετικό e-mail στα σχολεία. Τα δάχτυλά μας θα μυρίσουμε;;;; Έχει δει κανείς κάτι σχετικό;; Γιατί εγώ στα 2 σχολεία που δουλεύω τέτοιο mail δεν είδα...
Παράθεση από: guest81 στις Ιουνίου 19, 2013, 04:08:51 pmΚαλησπέρα.Σήμερα μου τηλεφώνησαν από το σχολείο της οργανικής μου και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να πάρω άδεια κύησης ή λοχείας από Σεπτέμβριο!!!Όταν ρώτησα για ποιο λόγο με ρωτάνε μου είπαν ότι έχει έρθει σχετικό e-mail στα σχολεία. Τα δάχτυλά μας θα μυρίσουμε;;;; Έχει δει κανείς κάτι σχετικό;; Γιατί εγώ στα 2 σχολεία που δουλεύω τέτοιο mail δεν είδα...Ναι, ήρθε και στο δικό μας σχολείο εδώ και πάνω από ένα μήνα.Είναι στα πλαίσια του προγραμματισμού της επόμενης σχολικής χρονιάς.Η άδεια κύησης ζητείται 2 μήνες πριν την τελική ημερομηνία τοκετού, μόλις δηλ η έγγυος μπει στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης.Η άδεια λοχείας δίνεται αμέσως μετά τον τοκετό.Άρα πολλές γυναίκες ήδη γνωρίζουν.
Θα επισημάνω, αυτό που επισήμανα και σε άλλο θέμα. Μην βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας. Ο αριθμός των 17.500 αναφέρεται σε όσους δεν έχουν οργανική σε συγκεκριμένο σχολείο, όχι σε πλεονάζοντες. Ιδιαίτερα για κάποιους κλάδους αναμένονται 1000 περίπου μετατάξεις στην πρωτοβάθμια. Σήμερα με επισκέφθηκε ο Διευθυντής στο σχολείο που είχα εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Εν ολίγοις κατέληξα οτι θα βάλω πρώτη προτίμηση το σχολείο για τοποθέτηση. Τέσσερις πληροφορικοί θα έχουν άδεια αντροφής ή κυήσεως.
Εγώ πάλι επαναλαμβάνω τα λόγια του ποιητή Νίκου ΜακρόπουλουΘα περνάω καλά, αμαρτίες θα κάνω, σου τ’ ορκίζομαι.Όχι δε θα πεθάνω δεν μπορώ να βασανίζομαι.Σας παρακαλώ μην το σβήσετε αυτή την φορά...αναφέρομαι στο προπατορικό αμάρτημα που έκανε ο κλάδος ή αλλιώςμα....ς ΟΛΜΕ εν έτει 2010 παιδεύουσι τέκνα εν έτει 2013...
@ΡΑΌλα αυτά τα έχεις ακούσει από κάπου; Στα έχει πει ο Μανιτάκης ή ο Αρβανιτόπουλος πχ ή απλά τα βγάζεις από το μυαλό σου;