0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα το δημοσίευμα για τους εκπαιδευτικούς της Αχαΐας μου φαίνεται μεγάλο... φίδι. Παρ' ότι δεν μπορώ να πάρω όρκο για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, η λογική του να στοχοποιηθούν συγκεκριμένες ειδικότητες με μόνο κριτήριο το έτος διορισμού μου φαίνεται έωλο και διάτρητο νομικά. Να θυμίσω ότι ο Μανιτάκης προειδοποίησε τον Κυριάκο να μην προβεί σε βεβιασμένες και αυθαίρετες κινήσεις, γιατί θα υπάρξουν δικαστικές επιπλοκές. Δεν ξέρω αν ο Κούλης τον έλαβε υπόψη του, όμως το γεγονός ότι προσανατολίζεται να ζητήσει παράταση από την τρόικα, είναι σίγουρα ενθαρρυντικό, όπως δήλωσε και ο συνάδελφος παραπάνω. Να προσθέσω και κάτι άλλο. Σήμερα είχα μια συζήτηση με φίλο που είναι αποσπασμένος στο ΠΥΣΔΕ της περιοχής που ανήκω και μου είπε, μπέσα, ότι δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Χθες, στην επιμόρφωση
Διαφωνείς δηλαδή ότι ο κλάδος είναι διασπασμένος και ο καθένας κοιτάει το τομάρι του; Αφού βλέπεις ότι όλα όσα έχουν βγει από τότε που άρχισε η κρίση μόνο τους νέους θίγουν. Μισθολόγιο θες; Υποχρεωτικές μεταθέσεις θες; Οι φήμες που ακούγονται θες; Θα κάνει απεργία ο φιλόλογος ή μαθηματικός με 20 χρόνια υπηρεσία για τον newbie τον "πληροφορικάριο" να μην απολυθεί; Μην τρέφετε αυταπάτες. Ίσα ίσα αν γίνει απεργία η συμμετοχή θα είναι τόσο χαμηλή που θα γυρίσει μπούμερανγκ. Δυστυχώς ο καθένας είναι μόνος του σ'αυτή τη μάχη.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 26, 2013, 06:52:29 pmΕμένα το δημοσίευμα για τους εκπαιδευτικούς της Αχαΐας μου φαίνεται μεγάλο... φίδι. Παρ' ότι δεν μπορώ να πάρω όρκο για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, η λογική του να στοχοποιηθούν συγκεκριμένες ειδικότητες με μόνο κριτήριο το έτος διορισμού μου φαίνεται έωλο και διάτρητο νομικά. Να θυμίσω ότι ο Μανιτάκης προειδοποίησε τον Κυριάκο να μην προβεί σε βεβιασμένες και αυθαίρετες κινήσεις, γιατί θα υπάρξουν δικαστικές επιπλοκές. Δεν ξέρω αν ο Κούλης τον έλαβε υπόψη του, όμως το γεγονός ότι προσανατολίζεται να ζητήσει παράταση από την τρόικα, είναι σίγουρα ενθαρρυντικό, όπως δήλωσε και ο συνάδελφος παραπάνω. Να προσθέσω και κάτι άλλο. Σήμερα είχα μια συζήτηση με φίλο που είναι αποσπασμένος στο ΠΥΣΔΕ της περιοχής που ανήκω και μου είπε, μπέσα, ότι δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Χθες, στην επιμόρφωση
Πιθανά Νικήτα η διαθεσιμότητα δεν αφορά μόνο εκπαιδευτικούς, αλλά ευρύτερα προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας (και διοικητικούς). Απλά από τη στιγμή που θα έχει και εκπαιδευτικούς, είναι πιο πιασιάρικο να αναφερθεί στους τίτλους. Επίσης αριθμητικά οι εκπαιδευτικοί φαίνεται οτι θα είμαστε περισσότεροι.