0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η "προστασία" , όπως αναφέρει το άρθρο, θα πιάσει μάλλον πρώτα όσους έχουν φεκ από ασεπ και στη συνέχεια θα πάει σε όσους είναι απλοί επιτυχόντες , είτε με 24μηνο είτε 40%. Φυσικά θα υπάρχουν και άλλα κριτήρια, δεν ξέρουμε ακόμα αν ο ασεπ θα έχει την πρώτη βαρύτητα. Φαίνεται πάντως ότι οι ασεπίτες θα είναι οι τελευταίοι που θα έχουν πρόβλημα.
Έχω την υποψία ότι το όλο θέμα είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται. Υπάρχουν άτομα που ενώ ήταν διοριστέοι του ΑΣΕΠ διορίστηκαν τελικά με 30μηνο ή με 24μηνο κοκ.
Ψυχραιμία! Ένα σωρό κόσμος είναι ένα βήμα πριν την παράκρουση... και δεν υπάρχει λόγος... είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση... ελπίζω έστω και αργά αρκετοί να το έχετε καταλάβει... Ο δανεισμός κρατών ήταν ένα από τα βασικά επιτεύγματα της περιόδου του ψυχρού πολέμου. Τώρα δίνονται οι μάχες με τις μάζες. Με τις μάζες των ανίδεων... με τις μάζες των αγαθών... με τις μάζες των χρησίμων ηλιθίων... τώρα αρχίζει η μάχη των μαχών...
Πω πω!!!... "Και τότε ρίξανε τον κλήρο... και τότε ρίξανε τον κλήρο... να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί...να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί... ωεεε ωεεεεεε ωεεε ωωωω εεεεεεε!!!"... Άντε να τελειώνει ο καθένας εδώ μέσα... με το ποιός θα φαγωθεί.
Εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς πού ενώ ήταν και διοριστέοι ΑΣΕΠ επέλεξαν τελικά τον πίνακα της προυπηρεσίας. ΦΕΚ εχω προυπηρεσίας...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουνίου 25, 2013, 03:14:57 pmΨυχραιμία! Ένα σωρό κόσμος είναι ένα βήμα πριν την παράκρουση... και δεν υπάρχει λόγος... είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση... ελπίζω έστω και αργά αρκετοί να το έχετε καταλάβει... Ο δανεισμός κρατών ήταν ένα από τα βασικά επιτεύγματα της περιόδου του ψυχρού πολέμου. Τώρα δίνονται οι μάχες με τις μάζες. Με τις μάζες των ανίδεων... με τις μάζες των αγαθών... με τις μάζες των χρησίμων ηλιθίων... τώρα αρχίζει η μάχη των μαχών...Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουνίου 27, 2013, 03:16:14 pmΠω πω!!!... "Και τότε ρίξανε τον κλήρο... και τότε ρίξανε τον κλήρο... να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί...να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί... ωεεε ωεεεεεε ωεεε ωωωω εεεεεεε!!!"... Άντε να τελειώνει ο καθένας εδώ μέσα... με το ποιός θα φαγωθεί.Να υποθέσω, φίλε Αλέξανδρε, από την εξέλιξη της συλλογιστικής σου, αφού εσύ έγραψες και τα δύο αποσπάσματα, ότι η μάχη των μαχών για σένα τελείωσε κι ότι έκρυψες τα κουμπούρια ήδη στο σεντούκι, ε;