0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομιζω να μετρήσει αν έχεις η οχι οργανική. Αν βγει ενας αριθμός πλεόνασματων πανελλαδικά (οπως έβγαινε και κενών για τους διορισμούς) τότε οι τελευταίοι στους πίνακες προσόντων θα φύγουν. Τωρα πως θα ειναι αυτοί οι πίνακες και ποια θα ειναι τα προσόντα ακριβως κανεις δεν ξέρει. Μαλλον αυτα που προαναφέρθηκαν. Θα ηταν πολυ μπακαλιστικο να διώξουν όσους έτυχε να μην εχουν οργανική αν και τιποτα δεν αποκλείεται σε αυτη τη χώρα.
ΦΕΚ ΑΣΕΠ: Για τους συναδέλφους που είναι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, εκδίδεται ΦΕΚ, στο οποίο περιλαμβάνονται τα ονόματα τους. Αυτό εννοούμε ΦΕΚ ΑΣΕΠ. Αυτό μπορεί να εκδοθεί και πολύ πιο πριν το διορισμό. Ουσιαστικά αυτό το ΦΕΚ έχει μία αντιστοιχία με το ΦΕΚ της προκήρυξης των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ και είναι διαφορετικό από το ΦΕΚ Διορισμού, το οποίο βγαίνει την ημέρα της ορκωμοσίας μας.
Εγώ ανέτρεξα στη σελίδα του ΑΣΕΠ κ βρήκα την προκήρυξη που περιείχε το όνομά μου. Είναι όμως λυπηρό ο καθένας μας να ψάχνει δικλείδα για τον εαυτό του, όπως λυπηρό είναι να ακούγονται κάθε είδους ανυπόστατα σενάρια για το ποιός θα φύγει κι όλοι να ευχόμαστε απλά να μην ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία.
πολύ σωστά. αλλά άποψη μου είναι οτι ο πρώτος που θα απολυθεί φέτος από οποιαδήποτε ειδικότητα σηματοδοτεί μαζικές απολύσεις σε μεταγενέστερο χρόνο.επιπλέον μπορεί να εκπλαγείς από τα "προσόντα"
Παράθεση από: leonidass στις Ιουνίου 27, 2013, 06:08:12 pmπολύ σωστά. αλλά άποψη μου είναι οτι ο πρώτος που θα απολυθεί φέτος από οποιαδήποτε ειδικότητα σηματοδοτεί μαζικές απολύσεις σε μεταγενέστερο χρόνο.επιπλέον μπορεί να εκπλαγείς από τα "προσόντα" Αν όμως υπάρχουν λειτουργικά κενά στην περιοχή διορισμού του γιατί να απολυθεί; Έχει νομική βάση να τον απολύσουν και να προσλαμβάνουν μετά αναπληρωτές;
Παράθεση από: meli στις Ιουνίου 27, 2013, 06:27:34 pmΠαράθεση από: leonidass στις Ιουνίου 27, 2013, 06:08:12 pmπολύ σωστά. αλλά άποψη μου είναι οτι ο πρώτος που θα απολυθεί φέτος από οποιαδήποτε ειδικότητα σηματοδοτεί μαζικές απολύσεις σε μεταγενέστερο χρόνο.επιπλέον μπορεί να εκπλαγείς από τα "προσόντα" Αν όμως υπάρχουν λειτουργικά κενά στην περιοχή διορισμού του γιατί να απολυθεί; Έχει νομική βάση να τον απολύσουν και να προσλαμβάνουν μετά αναπληρωτές;Θα βρουν την άκρη αυτοί. Θα προφασιστούν ότι η ανάγκη κάλυψης λειτουργικού κενού προέκυψε μετά την απόλυσηκαι έτσι θα νομιμοποιηθεί η πρόσληψη αναπληρωτή (πιθανώς και του ιδίου του απολυμένου).
Φίλη apri και εμένα μου λέγανε ότι με το ενιαίο μισθολόγιο θα αρθούν οι αδικίες και μάλιστα οι εκπαιδευτικοί θα βρεθούμε να παίρνουμε και περισσότερα.... στάχτη στα μάτια.... προτιμώ να είμαι έτοιμος για το χειρότερο παρά να τρώω κουτόχορτο
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 27, 2013, 06:13:13 pmΠαράθεση από: blueswire στις Ιουνίου 27, 2013, 06:05:30 pmΦΕΚ ΑΣΕΠ: Για τους συναδέλφους που είναι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, εκδίδεται ΦΕΚ, στο οποίο περιλαμβάνονται τα ονόματα τους. Αυτό εννοούμε ΦΕΚ ΑΣΕΠ. Αυτό μπορεί να εκδοθεί και πολύ πιο πριν το διορισμό. Ουσιαστικά αυτό το ΦΕΚ έχει μία αντιστοιχία με το ΦΕΚ της προκήρυξης των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ και είναι διαφορετικό από το ΦΕΚ Διορισμού, το οποίο βγαίνει την ημέρα της ορκωμοσίας μας.Ωραία.Που το βρίσκω εγώ σήμερα αν δεν έχω κρατήσει τίποτα από τότε;Σε επίσημο έγγραφο εννοώ.θυμάσαι πότε διορίστηκες; Αναζήτησε το φεκ διορισμού σου στο et με βάση την ημερομηνία
Παράθεση από: blueswire στις Ιουνίου 27, 2013, 06:05:30 pmΦΕΚ ΑΣΕΠ: Για τους συναδέλφους που είναι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, εκδίδεται ΦΕΚ, στο οποίο περιλαμβάνονται τα ονόματα τους. Αυτό εννοούμε ΦΕΚ ΑΣΕΠ. Αυτό μπορεί να εκδοθεί και πολύ πιο πριν το διορισμό. Ουσιαστικά αυτό το ΦΕΚ έχει μία αντιστοιχία με το ΦΕΚ της προκήρυξης των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ και είναι διαφορετικό από το ΦΕΚ Διορισμού, το οποίο βγαίνει την ημέρα της ορκωμοσίας μας.Ωραία.Που το βρίσκω εγώ σήμερα αν δεν έχω κρατήσει τίποτα από τότε;Σε επίσημο έγγραφο εννοώ.