0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 27, 2013, 08:06:30 pmΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 27, 2013, 07:52:17 pmΟ γραπτός έχει άλλο κύρος.Και για τους εκπαιδευτικούς είναι ένας ο διαγωνισμός.Δεν είναι αυτός που ανέδειξε εμένα και αυτός που ανέδειξε εσένα.Ναι, αλλά αυτό δεν καθιστά αναξιοκρατικούς τους διαγωνισμούς με μοριοδότηση. Εσύ μίλησες για αναξιοκρατία.Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο απλά, αν είχε εφαρμοστεί ο διαγωνισμός, όπως όριζε ο αρχικός νόμος του 1998. Δεν θα ήταν και τόσο πολυδιαιρεμένοι οι εκπαιδευτικοί. Δυστυχώς, όμως, δεν υπήρξε ποτέ σχετικό αίτημα των εκπαιδευτικών. Τους ενδιέφερε περισσότερο να μονιμοποιηθούν ως αναπληρωτές, παρά να προσληφθούν εξ αρχής ως μόνιμοι. Τι να πω... Δεν έχει νόημα όμως πια μια τέτοια συζήτηση. Τι εννοείς με μοριοδότηση; Αυτούς που έβλεπα πρώτους τους διπλωματούχους του Πολυτεχνείου του Πουθενέσκου της Ρουμανίας με βαθμό απόλυτο 10!!!
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 27, 2013, 07:52:17 pmΟ γραπτός έχει άλλο κύρος.Και για τους εκπαιδευτικούς είναι ένας ο διαγωνισμός.Δεν είναι αυτός που ανέδειξε εμένα και αυτός που ανέδειξε εσένα.Ναι, αλλά αυτό δεν καθιστά αναξιοκρατικούς τους διαγωνισμούς με μοριοδότηση. Εσύ μίλησες για αναξιοκρατία.Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο απλά, αν είχε εφαρμοστεί ο διαγωνισμός, όπως όριζε ο αρχικός νόμος του 1998. Δεν θα ήταν και τόσο πολυδιαιρεμένοι οι εκπαιδευτικοί. Δυστυχώς, όμως, δεν υπήρξε ποτέ σχετικό αίτημα των εκπαιδευτικών. Τους ενδιέφερε περισσότερο να μονιμοποιηθούν ως αναπληρωτές, παρά να προσληφθούν εξ αρχής ως μόνιμοι. Τι να πω... Δεν έχει νόημα όμως πια μια τέτοια συζήτηση.
Ο γραπτός έχει άλλο κύρος.Και για τους εκπαιδευτικούς είναι ένας ο διαγωνισμός.Δεν είναι αυτός που ανέδειξε εμένα και αυτός που ανέδειξε εσένα.
Σωστά, υπάρχουν όμως και κάποιοι παράμετροι που διαμορφώνουν τις καταστάσεις, και τις επιλογές μας. Άλλο φεύγω όντας μόνος για το εξωτερικό ή και εντός Ελλάδος, και άλλο σέρνω και την οικογένεια μαζί.Άλλο 30 χρονών και άλλο 40 η 50.Άλλο ένας άνεργος και άλλο όλοι κ.ο.κ
ApriΤο συγκεκριμένο δημοσίευμα από την ΕΛΜΕ Αχαΐας που επικαλείται διαψεύστηκε από τον πρόεδρο της κ. Σταμούλη.