0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπάρχει και η έσχατη λύση εφ' οσον την τροικα δεν την ενδιαφέρει ο τρόπος παρα μόνο το οικονομικό όφελος που προκύπτει.ποσους θέλετε? ας πούμε 10000 επι συνόλου 80000. ωραία στα 800Ε μειώστε 100Ε και έχετε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να μείνουν οικογένειες στο δρόμο. εφαρμόσιμο? με τέτοιον κλάδο ποτε.κάποιοι νομίζουν οτι σε τρία χρόνια απο τώρα θα πίνουν τον καφέ τους ήσυχα στις πλατείες μη έχοντας χάσει το εξτρα κατοστάρικο.business as usuall. nope
Νikitas έχεις δίκιο, αλλα δυστυχώς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν είναι στόχος η ποιότητα αλλά η ποσότητα. Ας είμαστε ρεαλιστές.. Αυτό που ακούγεται και γράφεται τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να γίνει. Θέλουν νούμερα, όχι ποιότητα.Η ποιότητα ίσως τους απασχολήσει αργότερα. Σ' αυτή τη φάση οι αριθμοί μετράνε.Απ' ο,τι παρατηρώ γενικά στα σχολεία ή ακόμη και εδώ, με το που έγινε γνωστό το όλο θέμα, η συναδελφικότητα ξεχάστηκε. Όσοι είναι σε ειδικότητες που ακόμη δεν έχουν πρόβλημα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προβληματίζονται για τα σωστά κριτήρια απόλυσης των "προβληματικών" ειδικοτήτων. Δες τα προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις.Μεγάλες μάχες μεταξύ συναδέλφων για ΑΣΕΠ, πίνακες, δεύτερη ανάθεση, χρόνια υπηρεσίας κτλ. Έχω την αίσθηση ότι όσοι θιγούν θα παλέψουν μόνοι τους. Οι άλλοι θα είναι στις παραλίες...
Παράθεση από: pe06 στις Ιουνίου 28, 2013, 06:48:07 pmΝikitas έχεις δίκιο, αλλα δυστυχώς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν είναι στόχος η ποιότητα αλλά η ποσότητα. Ας είμαστε ρεαλιστές.. Αυτό που ακούγεται και γράφεται τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να γίνει. Θέλουν νούμερα, όχι ποιότητα.Η ποιότητα ίσως τους απασχολήσει αργότερα. Σ' αυτή τη φάση οι αριθμοί μετράνε.Απ' ο,τι παρατηρώ γενικά στα σχολεία ή ακόμη και εδώ, με το που έγινε γνωστό το όλο θέμα, η συναδελφικότητα ξεχάστηκε. Όσοι είναι σε ειδικότητες που ακόμη δεν έχουν πρόβλημα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προβληματίζονται για τα σωστά κριτήρια απόλυσης των "προβληματικών" ειδικοτήτων. Δες τα προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις.Μεγάλες μάχες μεταξύ συναδέλφων για ΑΣΕΠ, πίνακες, δεύτερη ανάθεση, χρόνια υπηρεσίας κτλ. Έχω την αίσθηση ότι όσοι θιγούν θα παλέψουν μόνοι τους. Οι άλλοι θα είναι στις παραλίες...Όσα λες είναι απολύτως αληθινά. Πρέπει να παλέψουμε, το λες κι εσύ. Έστω και μόνοι. Πάντως, το δίλημμα πληρώνω το μάρμαρο εγώ ή ο άλλος, παρ' ότι είναι μια υπαρκτή κατάσταση, δε με αφορά και είναι ψευτοδίλημμα. Η απάντηση είναι κανείς. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το τι θα κάνει, σε τελική ανάλυση, ο καθένας, είναι καθαρά θέμα συνείδησης.
Δήλωση Αρβανιτόπουλου μετά το πέρας της συνάντησης με τον Κούλη: "Εισηγήθηκα στον υπουργό την άρση της επιστράτευσης. Είχαμε μια πολύ παραγωγική κι εποικοδομητική συζήτηση". "Μας υποχρέωσες", λέω εγώ.
Ερωτηση : Εγω ως ξενογλωσση και ο οποιοσδηποτε συναδελφος (ΠΕ) δεν μπορουμε να εργαστουμε ως διοικητικοι σε Υπουργεια που καταλαμβανουν θεσεις δημοσιοι υπαλληλοι ΔΕ ?Οποιοσδηποτε αν τελικα μπει σε κινητικοτητα και δε βρεθει θεση σ' αλλη υπηρεσια του δημοσιου, θα μπορει να προσφυγει στη δικαιοσυνη με βαση το παραπανω σκεπτικο.
Λοιπόν. Σίγουρα έχετε όλοι στο μυαλό σας τα δυνατά σενάρια που μπορεί να παίξουν (όσο αντισυνταγματικά και αν είναι).Τα έχουν όλοι χιλιοπεί, μην τα ξαναλέμε, πρόκειται πάντως περί αλητείας, γιατί σε όλους τους κλάδους υπάρχουν ελλείμματα σε ενοποιημένη βάση Αθμιας-