0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα λεγόμενα του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης (συνέντευξη στον Παπαχελά, σήμερα Τρίτη 2-7-2013) συμπεραίνω:2. Κινητικότητα δεν σημαίνει απόλυση (εκτός βέβαια κι αν κάποιος αρνηθεί, συμπληρώνω εγώ)
είναι εξοργιστικό και άδικο, αλλά είναι και αναμενόμενο, έχει επισημανθεί από πολλούς συναδέλφους εδώ μέσα (και σε άλλα παρεμφερή θέματα), και έχει ασκηθεί έντονη κριτική γι αυτό από άλλους συναδέλφους, κανείς δε χαίρεται (είναι βέβαιο) για τις δυσάρεστες εξελίξεις που έρχονται στη β/θμια, όμως με τα ευχολόγια δε λύνονται τα προβλήματα (ειδικά τα χρόνια) Αλήθεια οι σύνεδροι της ΟΛΜΕ με τι ακριβώς ασχολούνται είπαμε?
Συνάδελφοι, η γνώμη μου είναι όποιος μπορεί να απορροφηθεί σε δημοτικά ΕΑΑΠ, να το κάνει. Νομίζω ότι θα είναι το τελευταίο οχυρό που θα πεσει. Η δουλειά εκεί είναι αρκετά απαιτητική, όμως, όπως μας διαβεβαίωσε ο διευθυντής εκπαίδευσης, αυτά τα σχολεία δεν θα τα αγγίξουν εύκολα. Εκεί που έφτασαν τα πράγματα, πρέπει ο καθένας μας να αρχίσει να σκέφτεται εναλλακτικούς τρόπους να μείνει πάνω από το νερό.
Παράθεση από: silkcut στις Ιουλίου 03, 2013, 11:10:18 amείναι εξοργιστικό και άδικο, αλλά είναι και αναμενόμενο, έχει επισημανθεί από πολλούς συναδέλφους εδώ μέσα (και σε άλλα παρεμφερή θέματα), και έχει ασκηθεί έντονη κριτική γι αυτό από άλλους συναδέλφους, κανείς δε χαίρεται (είναι βέβαιο) για τις δυσάρεστες εξελίξεις που έρχονται στη β/θμια, όμως με τα ευχολόγια δε λύνονται τα προβλήματα (ειδικά τα χρόνια) Αλήθεια οι σύνεδροι της ΟΛΜΕ με τι ακριβώς ασχολούνται είπαμε? Απλά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υπουργοί παίζανε κλεφτοπόλεμο στο θέμα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, οι υφ/υπουργοί παιδείας των τελευταίων πέντε χρόνων, βλ. Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου, Παπαθεοδώρου (αριστερός να σου πετύχει) και Αρβανιτόπουλος, όχι μόνο δεν προσπάθησαν να προστατεύσουν τον εκπαιδευτικό κόσμο, αλλά πήραν μια σειρά μέτρων που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν.
απλη αναγνωση του τελευταιου αρθρου του εθνους...Οι 5000 που θα πανε στην α-θμια θα υποστουν υποχρεωτικη μεταθεση,οι αλλοι 2000-προς το παρον ο αριθμος υποθετω-θα βγουν με μισθο πεινας για 1 χρονο σε διαθεσιμοτητα(ετσι το λενε τωρα) και μετα θα απολυθουν ωραιοτατα.Και φανταζομαι οτι αυτο ειναι μονο η αρχη.Εαν υστερα απο ολα αυτα ανοιξουν τα σχολεια το Σεπτεμβριο....τι να πω...με ξεπερνα ολο αυτο πραγματικα.Προσωπικα εχω προσδοκιες απο το συνεδριο που τελειωνει σημερα με εκλογες,οσο και αν καποιοι θα διαφωνησετε.